reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Kochane podeslicie mi na pw nr tel do Rubi? Zmieniłam jakis czas temu tel i jedyny kontakt jaki mi wcieło, to Rubi własnie :baffled:, a patrze, ze na nk juz tel ukryła :-(

thx:-)

reklama
my jeszcze w dwupaku..
siedzimy już na naszym mieszkaniu, teraz powoli trzeba to wszystko ogarnąć, bo nie ma tu jeszcze jakiegoś szczególnego porządku :baffled:

Bry ;-)

Loravandrel dzielnie sie trzymasz :-) Czytałam zaległosci i twoje obawy ... przejdzie i bedziesz super mama :tak:, mi sie fakt porodu z istnieniem mojego Kubusia do dzis dnia nie powiazał :szok: ... bywa i tak ;-)

Bry ;-)

dzieki za gratulacje i mile odwiedzinki ;-)

my juz jestesmy w domciu od niedzieli a przez 2 dni bylysmy z Amelkowa razem w szpitalu - Amelkowa dzis sie chyba juz na forum zamelduje ;-)

foteczki Moni wrzuce jak znajde chwilke czasu bo z wrzaskuna zrobil sie glodomorek i nic tylko je, je, je, je, je i od czasu do czasu utnie sobie dluzsza drzemke ale jak dla mnie jest OK gdyby mi tak rece nie dretwialy byloby super:tak:

starszy brat spisuje sie dzielnie - wynosi brudne papmersy i na zime chce... nowego dzidziusia:szok::-D:-D najlepiej zeby Monisia teraz urodzila dzidziusia :szok: bo on chce miec zadzidziusiowany caly dom ;-) kladzie sie na podlodze i pokazuje Monisi jak sie raczkuje i obraca z boku na bok :-D:-) jedyny problem jaki starszy brat sprawia to...decybele... nie kojarzy ze jak zacznie wrzeszczec albo smiac sie za glosno to sie panna M obudzi :-(

teraz zmykam ale nie na dlugo ;-)

3majcie sie cieplo ;-)

Miło Cie widzec Rubi (rozpakowaną) :-). Przez ten szajski net :angry: nie wiedziałam, ze urodziłas i nie odwiedziłam Monisi w szpitalu :-(.
Super, że Jasiu staje na wysokosci zadania :-). Pewnie z czasem nauczy sie zachwywac ciszej, teraz ma tyle emocji w sobie ;-)
A jak najstarsze Twoje dziecko, tez pomaga?

ooo Rubi :-) myślałam, że trochę ciężej będzie się starszemu przystosować, że mama nie jest już tylko "jego". Na szczęście się myliłam :happy2:
Dziś mam ten pierwszy termin porodu (znaczy z ostatniego @), wszystko mnie boli, najchętniej bym się położyła, a tu tyle roboty :baffled: No i szlag mnie trafia, bo skurcze jakieś tam są, rozwarcie jakieś małe też tylko co z tego jak się to dalej posuwać nie chce :-D
Marcik bardzo bym chciała, żeby wszystko łatwo przychodziło ;-)

Rubi fajnie ze masz juz swoja Monisie w domu :tak:
Ja to sie troche martwie jak Dominik bedzie reagowal na braciszka, niby sie cieszy, ale on ma dopiero 2,5 roku i mysle ze nie zdaje sobie tak naprawde sprawy z tego co sie dzieje :tak:
Ja mam jeszczze dwa tygodnie do terminu i cos mi sie wydaje ze bede musiala tak dlugo czekac :-( a juz jestem zmeczona i cala obolala, czasem, lapia mnie delikatne skurcze, ale to glownie po jakims wiekszym wysilku :tak:

Nati dzięki za namiary:tak:
Rubi gratulacje,bo jeszcze nie zdążyłąm,ale wybacz ,bo ja tu nowa:tak: Córcia z tego co wyczytałam okaz zdrowia:tak:Super,że starszak się tak fajnie sprawuje,oby tak dalej!
Loravandrel trzymaj się kobito! wiem ,ze to czekanie najgorsze,ja przenosiłam tydzień i chyba był to najdłuższy tydzień w moim życiu,ale w sumie mały urodził się w terminie z OM.Powodzenia!
Aga Tobie też cierpliwości życzę.Mam nadzieję,że starszak się równie dobrze spisze jak u Rubi,nie martw się na zapas,będzie dobrze

My wczoraj wieczorkiem wroiliśmy z Kudowy,w sumie zostaliśmy jeden dzień dłużej,bo super było.Mały się w miarę dobrze spisywał,apetyt mu dopisywał nieziemski:szok:
Teraz czekam do czwartku ,bo idziemy na szczepienie i wagę,ciekawam ile waży,bo klocek z niego niezły,niby nie widać ale ciężki okropnie:sorry2:.
Ja się zbieram do rodzicó,bo amama już rano dzwoniłą,że dla wnusia pomidorówkę zrobiłą,to trza iść.
Pogoda coś się nam popsuła,ale chyba jeszcze lato do nas zawita co:confused:

Ostatnia edycja:
reklama
bry:-) pierwsza!

dziewczyny super że jesteście już w domciu :cool:

Amelkowa dobrze że wszystko ok i Anulka ma się świetnie już niedługo Monia będzie miała koleżankę:-D:-D

Loravandrel ja to już myślałam, że Ty rozdwojona :-):-) bo chyba coś długo się nie odzywałaś a z tym sprzątaniem to wyluzuj trochę albo poproś kogoś aby Ci pomógł:tak::tak:no chyba że faktycznie chcesz już urodzić.:)

Madzia no ja też polecam dr Pałuchowskiego bo też korzystam z jego wizyt hmm tzn Maciek korzysta....:-):-) konkretny facet a i podejście do dzieci ma fajne no ale wizyta w domu to 70-80 zł mniej :no::no:

rubi witaj znów na BB

miłego dnia Babki ja dziś idę na wojnę do banku :tak::-D:tak::-D także nie wiadomo czy mój dzień będzie miły heh te banki......!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Do góry