reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Madziu doktor nazywa sie Paluchowski a to jego numer 604758882 jest to pediatra.Mieszka w Chruscinie Opolskiej ale napewno ma jakis gabinet w Opolu ale mozna go tez do domu zamowic.Jest naprawde swietny.

A podam Ci jeszcze nr telefonu tez do bardzo dobrego lekarza pierwszego kontaktu...jak Ty bys potrzebowala a nawet z dzecmi tez mozna do niego wrazie czegos...jest tez bardzo dobrym lekarzem i tez do domu moze przyjechac ale przyjmuje tez w opolu na ulicy warynskiego...prywatnie i na kase chorych tez.Nazywa sie Raducki i to jego numer 604812591.

Zauwazcie ze lekarze korzystaja z sieci ERA :-)

Pozdrawiam!!!

reklama
Kasia tak my właśnie do p.K Komendy sie zapisaliśmy:tak: Jesteśmy w grupie +1,jak siezapiszecie,to chyba będziemy razem:tak:
Agnieszka mam do Ciebie wielka prośbę,o ile jest to mozliwe ,czy mogłabys sie spytać,przy okazji wizyty u położnej,jak nazywają sie te szczepionki na pneumo i meningokoki,które oni zwykle daja? Mnie tu wypytują,a ja nie wiem:baffled:,w książeczce dziecka też nie jest napisane.Jeśli nie były to wielki problem dla ciebie,to będę bardzo wdzięczna:tak:

Hej
Pewnie ze zapytam, ale ide dopiero 18-go sierpnia, jesli nie urodze do tego czasu :-) sama chce sie tego dowiedziec, bo Patryk bedzie tu raz zaszczepiony na meningo raz a reszte bede musiala szczepic w Polsce.
Ja mialam tez problem z Dominikiem i normalnymi szczepionkami, bo w Polsce mi go zaszczepili tym co szczepia do 3 miesiaca zycia a od 3 miesiaca szczepilam go tutaj i straszyli mnie ze musi byc ta sama szczepionka. wiem ze jakos sprawdzalam sklad tych szzepionek z lekarka, bo tez nikt nie byl mi w stanie powiedziec jaka to dokladnie szczepionka.
W kazdym razie jak cos bede wiedziala to dam Ci znac :tak:
jesli chodzi o kapiel po porodzie to sama sobie dzidziusia wykapie od razu, bo wiem ze oni tu tego w pierwszej dobie nie robia, a ja uwazam ze trzeba chociaz troche woda przemysc dzidziusia :-)

Witajcie dziewczyny,a co tu tak cicho????:szok::baffled:
Amelia daj znac co tam u Ciebie,oby wszystko dobrze:tak:
A reszta dzewczyn gdzie sie ukrywa?
My byliśmy dzis w Krakowie,spać mi sie juz cos chce,ale jeszcze wpadłam "Was zobaczyć" a tu nic:confused:
Dobrej nocy wszystkim życze i do jutra:-)

Amelkowa co tam z Tobą kobieto??Saly a co zTobą?
My dziś w nocy wróciliśmy od znajomych z łodzi....fajnie było! odpoczęłam, choć spać chodziliśmy o 3 rano....:-)
Dzieciaki szalały a Oleńka była jak aniołek grzeczna...:-)

Witam.
My byliśmy na weekend w Warszawie :tak: także znowu trochę się z rytmu forum wybiłam...
Amelkowa, kciuki zaciśnięte i daj znać jak będziesz mogła co z Tobą :tak:

Resztę pozdrawiam :-)

reklama
Do góry