Nati właśnie chodzi mi o prywatnego,więc jakbyś mogła to napisz mi nazwisko i tel.tego,którego polecasz.Na kasę chorych,a w moim wypadku wrazie nagłych przypadków na ubezpieczenie europejskie chodzę do dr Tkaczyńskiego też z Polimedu,jest super,tylko,że prywatnie nie przyjmuje

, a takie szczepienie do nagłych przypadków sie nie zalicza,więc mogę iść tylko prywatnie.
Agnieszka fajna dzielnica Hulme,zawsze tam chciałam mieszkać

,bo do miasta blisko i w ogóle te nowe bloki mi się podobały.Rzeczywiście rodziłam w St.Mary's i jak dla mnie rewelacja

Wcześniej byliśmy dwa razy na zajęciach przygotowujących do porodu i w tym była wycieczka po porodówce ,odrazu mi się spodobało aż chciałam zostać,bo był to mój 37 tc

Miło mnie tam traktowali,choć bałam się jakichś uprzedzeń narodowościowych z ich strony,ale wszystko było git.Sprzęt mają dobry,jak rodzisz to leżysz sama w pokoiku ,a z tobą może być dwoje twoich bliskich (np.mąż czy mama).Dosyć przyjazne były te pokoje,a ty jak będziesz w nowym szpitalu,to już w ogóle chyba będzie super.Ja rodziłam 18 godz,dostałam znieczulenie ,bo chciałam i bez problemu dali,oczywiście za darmo.Cały dzień opiekowała się mną młodziutka położna ,bardzo miła.Sale przed i po porodowe były 4 -osobowe,ale każda z nas pozasłaniana była kotarami ze wszystkich stron,także nawet się nie widziałyśmy,tylko słyszałyśmy.Tylko jedna sytuacja mnie tam zestresowała,ale to ze strony pacjentki,która leżała ze mną na sali

.Cały czas dowożą wodę do picia,ale po jedzenie trzeba było iśc samemu do kantyny.Mi na sali porodowej jeszcze położna juz po wszystkim przyniosła tosty i herbatę,chociaż nikt jej nie prosił,ale widziała,że padnięta jestem ,bo cały dzień się męczyłąm i nic nie jadłam.Jak mały sie urodził to odrazu mi go dali i tak go trzymałam chyba przez 2-3 godz.Lekarz badał dopiero na drugi dzień.A i musisz powiedziec,że chcesz,żeby ci pokazali jak się kąpie,bo inaczej chyba w ogóle nie kąpia dzieci,pewnie sie ciebie spytają.Urodziłam o 20.51 a na drugi dzień o 15 wyszliśmy do domu.Bardzo miło wspominam pobyt w tym szpitalu i mam nadzieję,że Ci się też spodoba

Ale się rozpisałam

,ale jak będziesz jeszcze miała jakieś pytania ,to wal śmiało
Mały właśnie zasnął,a ja idę się pakować ,bo jedziemy rano na weekend do Kudowy ze znajomymi,którzy tez mają dzidziusia ,ale 3 miesięcznego.:-)
Chodzicie może z dzieciaczkami na Szkołę pływania? my się właśnie zaisaliśmy