reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

czesc kobitki :)
Ale mam pi ekne niebo -widok z okna przy biureczku na księzyc....
Witam "nowe" forumowiczki :-):-)
Z wyjazdu nici i szlag mnie trafia.Ale moze w piatek pojedziemy na weekend do naszych bliskich znajomych z łodzi.....juz doczekac się nie moge bo rok ich nie widziałam a ich uwielbiam....:-):-)
P tylko praca, praca i praca.....echhh
Ale za to moja przyjaciolka z Mediolanu przyleciała i zostanie do końca sierpnia :-):-):happy2::happy2:
Loravandel ja miałam w 9 msc tez żółtawą wydzielinę-dużo tego było az do porodu, myśle że masz to samo. Moze to czop , nie wiem bo w tej ciąży takowy nie odszedł...moze w trakcie porodu ale nawet po odejsciu wód go nie było .

Ja od poczatku karmienia stanik nosiłam i w nocy też a pokarmu duzo mam do dziś.
Natimove może powoli odstawiaj od piersi bo z tego co wiem to w lecie nie wolno zmieniać mleka!!moze zastępuj powoli po jednym karmieniu na butelkę?

Podałam Oluni pierwsze deserki ale wcina!! szok, zarłok jak cholera:-):-)
Amelkowa a o której idziesz do Rubi? może tez wpadłabym z Toba? chętnie popatrze na malutkiego ludka bo mi juz za tym tęskno!!
Moja panna dziś sobie gulgotała ale zabawnie......a ile sama radochy miała....

reklama
Dzieki Kobitki.Zbacze co da sie zrobic z tym mlekiem.
Wiecie smiac mi sie chce...bo kobiety co chca mleko to nie maja a te co nie chca to maja az nadto...:angry::-)
Dziwne....nieprawdaz? heh no trudno...takie jest zycie..:baffled:
Ide troche w kimono..puki synus spi!

Czesc dziewczyny!
Ja dzis byłam u kolezanki,Julia sie wybawiła i teraz spi taka padnięta.
Natimove masz racje te co chcą mieć mleko nie mają a te które chcą uz sie pozbyć to mają go za dużo:baffled:
Idę dale gotować obiad choć mi się nie chce:zawstydzona/y::baffled:

Hej
A my po szczepieniu wczorajszym Franusia i nawet jest OK, natomiast jutro nasza najstarsza jedzie na kolonie i tak sobie siedze i mysle co zapomnialam jej dac ....

Wazyłam Frania przy okazji szczepienia 81cm i 9530 :)

hej laseczki:-)

byłam dziś u rubi i serdecznie Was pozdrawia, malutka śliczna :-):tak::-):tak: jak aniołeczek tylko z ciemnym loczkiem na główce:-D:-), aż mi się łezka w oku zakręciła jak pomyślałam że Maciuś jeszcze nie dawno był taki maleńki kurcze ten czas tak szybko płynie że szok.........:szok::szok::szok: daggy widzisz mogłyśmy się zgadać na dzisiaj to poszłybyśmy razem.

Hej dziewczynki!
Mogę się dołączyć?
Jestem mamą Maciusia ,który niebawem skończy 13 miesiąc.Maciuś urodził się w Anglii,gdzie byliśmy w sumie 4 lata,a teraz zaczynamy wszystko od nowa w Polsce.Obecnie mieszkamy na Nowej Wsi Królewskiej z teściami i szukamy jakiegoś mieszkanka dla nas
pozdrawiam

Aniulka czas baaardo szbko płynie,ja nie wierze ze to juz 2 lata,ale coraz cześciej zaczynam tęsknić za taki małym szkrabem;-)
Madzia witaj serdecznie:-)

coś tu dziś cicho...:confused::baffled::sorry2:

witaj Madziu
Widzę, że na forum tłok się robi :tak::tak::-D:-D:-D to dobrze , bo Rubi, dyzurny pisak bedzie mieć mniej czasu.
Amelkowa daj mi znać, że wychodzisz od gina to się spotkamy pod szpitalem.Ja małą na moment zostawię u mamy a że mam blisko to podskocze.
A ja dzis pierwsze odbitki zdjęc zrobiłam...od ciąży , porodu do dzis-ojej tak niedawno to było a jaka zmiana.....Boziu jak ona była śliczna, malusia-no dlaej śliczna ale nie malusia:)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki!
Mogę się dołączyć?
Jestem mamą Maciusia ,który niebawem skończy 13 miesiąc.Maciuś urodził się w Anglii,gdzie byliśmy w sumie 4 lata,a teraz zaczynamy wszystko od nowa w Polsce.Obecnie mieszkamy na Nowej Wsi Królewskiej z teściami i szukamy jakiegoś mieszkanka dla nas
pozdrawiam

Witam Cie Madzia serdecznie :-)
Szkoda ze nie zapisalas sie na forum bedac jeszcze w Manchesterze :-(
Ja do grudnia jeszcze jestem w Anglii wlasnie w Manchesterze, a potem mamy zamiar na stale pzreniesc sie do Opola :tak:
Fajnie ze sie zapisalas :tak:
Gdzie mieszkalas dokladnie w Manchesterze?

Do góry