reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Amelkowa ;-) a ja mam przepis z sierpniowek :-D:-D:-D
ale fakt faktem ze makaron (jakiegokolwiek ksztaltu) w sosie pomidorowo - szpinakowym jest prze-mega-pyszny :tak::tak::tak:
podobno zajadaja sie tym tez osobnicy ktorzy szpinaku nie lubia ;-);-);-)

wiecie co... dzis rano czytalam ze 14-latka urodzila w Opolu dziecko... myslalam ze mam jeszcze z 10 lat spokoju ale dzis syn mi powiedzial ze "przepadl z Oliwka" :szok::szok::szok:
nie wiem jak to rozumiec i boje sie pytac :-D:-D:-D
spodnie cale brudne (niebieski kolor przybraly choc rano byly w kolorze jasniutenkiej oliwki), chlopak lekko zdenerwowany "co powie mama"....

aha... i jeszcze sie nie pochwalilam... Dzis moj Syn przyniosl Dyplom ukonczenia kursu j. angielskiego :-):-):-):-):-):-):-):-):-):cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

saly - ja sie jutro wybieram do miasta - ale z rana bo potem pogoda z godziny na godzine gorsza :-( do Scandii poczlapalabym zaraz po otwarciu - ok. godz. 10:00. Jaskos si enamierzymy SMSami w razie czego :-)

aaaaaa i jeszcze jedno - pokazywalam Wam blubbisie - rewelacyjne sa!!! taki milusi ten plusz ze sero chyba Monisi podwine jej egzemplarz ;-):-):-D Jasiek sie od niego oderwac nie moze :-):tak:;-)

OK. spadam na chwilke ;-) 3majcie sie :-)

reklama
Czesc wieczorkiem ;-)
Jestem umeczona przez ten upał okrutnie :-(
Poł dnia dzisiaj z Gangsterkiem spedzilismy na dworze, z czego przespał 30 min tylko:baffled:. Opcja chodzenie mu sie właczyła, za raczki oczywiscie, a jak widzi schody to jest pierwszy, wchodzi jak dorosły człowiek, jeden schodek, jedna stópka :szok:. Jezdził u sasiada autkiem na aukmulator i podobało sie :tak:. Trzeba pomyslec, za kilka dni ma imieniny :-p

Moje drogie zakupoholiczki, chciałabym widziec wasze szafy, tam pewnie sie szpilki nie wcisnie :tak::-) ... ja juz nie pamietam kiedy sobie cos kupiłam :baffled:.
Kupie teraz na impre jakis ciuch, a potem dopiero jak pół strychu ciuchów sprzedam na allegro :-p. Kiedys juz sprzedawałam moje stare ciuchy i buty na allegro, spoko szło :tak:, dopoki TZ powiedział, ze mam mu z allegro ciucholandu nie robic :baffled:. Teraz zmienił zdanie i moge sobie wystawiac co chce :-p

Zabieram sie za jakas drobna prace zarobkowa :tak: ... bo moj jedyny dochod teraz to rodzinne :baffled:, koszmarne grosze :-( ... TZ mi juz wiezie damskie sportowe nowe buty Reeboki, powystawiam i zobaczymy :tak:

Gratulacje dla Jasia :-), Rubi babciom nie chcesz byc;-):-p:-D

Jak juz temet ciucholandów, powiedzcie mi gdzie jest najwiecej 'perełek'?:-)

To jak wystawisz buciki to daj znac chetnie zobacze i moze sie skusze choc w dobie kryzysu trzeba oszczedzac ;)

SALY spokojnie da sie wytrzymac zwlaszcza ze u nas jest dosc duza roznica wieku miedzy dziewczynkami a chlopcami :)

RUBI o tej 14 latce pisało na stronce NTO. Normalnie jeszcze troszke to moja gwiazde na klucz zamkne w domu ;) Choc jak ktos mi mowi ze jeszcze nam malej coreczki brakuje to ja juz sie smieje ze niedlugo to ja pewnie babcia zostane ;) Ale mam nadzieje ze to jeszcze z 10 lat :p

widze, ze znowu ja mam dyzur ;-)

asia TZ kupił mi tylko 8 par na próbe, jutro je dostane to pokaze :tak:. Dawno temu tak nawiezlismy nike buty i kurtki - fajnie sie sprzedały :tak::-) ... no zobaczymy ;-)
Czwórka malców to jest wyzwanie :tak:, podziwiam :tak:

ja jeszcze jestem, ale za chwil kilka wybywam...
musze sie kopnac do szpitala, do PZU, odebrac jakies zaswiadczenie i o Scandie zahaczyc ale znajac zycie nie uda mi sie to wszystko dzisiaj :-( starosc nie radosc....

Tez dzisiaj leze na miasto, a nie chce mi sie koszmarnie :no:

Myslałam sobie czoraj nad tym kontem dla dziecka, co siew wpłaca m-c w m-c, co o nich myslicie, macie takowe dla skarbów?

Help mamy w domu zakomarzenie :angry::angry: jak sobie z tym radzicie jak raida nie mozna :-( ... 2 dni temu zamknał mi sie pod moskitiera komar razem ze spiacym Kubusiem:szok:. Nie chcecie wiedziec jak wyglada :-(, a impreza za pasem ... po 1,5h wyczaiłam tego komara, ubiłam. Taki spasiony świniak, ze krew po łozeczku pociekła :angry::wściekła/y:

Amelkowa moskitiery chciałam, ale tu sa niestandardowe duze okna, majatek strace :angry: a kto wie ile tu jeszcze zabawie wiec bez sensu.... przy dzieciach chyba do 3-5 lat raidow nie wolno, bo to sam syf :-p
U nas tez 3 dni temu komarów nie było :dry:, a teraz :angry:
Ja mam wode prawie pod domem:angry:, taki gosciu ma rezydencje z 2 jeziorkami (mam na to widok z okna), a 3 kolejne jeziorka na ogródkach sa w rownoległej ulicy do mojej. Do jeziorek na wsi mam tez gdzies z 10-15 min piechotą - nie wiem bo nigdy nie szłam :-p

Rubi tobie to mało ciuchów :-p ja nie lubie łazic po ciuchach, wnerwia mnie to ze musze mierzyc :baffled:, kocham za to markety budowlane :tak::-)

reklama
Do góry