M
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez tak mi się wydaje, ale czy lekarz by nie widział?pod pupą czy tam przy pupie ... to jąderko ?
Pierwszą wizytę miałam odrazu po 2 kredkach, biorę leki, więc dlatego tak szybko, na początku co 3 tygodnie, do zakończenia 1 trymestru, później raz na miesiąc, USG na każdej wyzycie.Witam Was Co ile Wam robią usg? Bo u mnie co 2 wizytę, chodzę prywatnie do ginekologa. Dzieciątko niestety,ale nie chciało się pokazać Dołączę zdjęcie z usg może Wy coś zobaczycie Pozdrawiam
Dziekuje za odpowiedz, z moja ciąża odpukać jest wszystko dobrze ale bardzo długo nie mogłam zajść i dlatego jakiś strach we mnie jest..Pierwszą wizytę miałam odrazu po 2 kredkach, biorę leki, więc dlatego tak szybko, na początku co 3 tygodnie, do zakończenia 1 trymestru, później raz na miesiąc, USG na każdej wyzycie.
Też bym obstawiała jądra na tym zdjęciu.
Zacznij się nią cieszyć, bo stres nie służy maluszkowi. PowodzeniaDziekuje za odpowiedz, z moja ciąża odpukać jest wszystko dobrze ale bardzo długo nie mogłam zajść i dlatego jakiś strach we mnie jest..
Ja miałam na każdej wizycie co miesiąc, plus dodatkowo pomiędzy wizytami wpadałam do lekarza na szybkie usg bo się schizowałam, że coś nie tak z dzidziusiem... A wszystko z powodu krwawień do 13 tygodnia i kilku lat starań..strach nie opuszczał mnie do końca. A na zdjęciu wygląda jak jąderko