reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

płeć przeciwna

haha o tak gwałciciel z ciemnej alejki :rofl2::rofl2::rofl2:

ja uwielbiam moj stroj pokojówki :D :-D chociaz ostatnio coś go rozerwało i została mi tylko podwiązka :sorry2::sorry2:

w ogole gadzety, stroje, scenki to moj zywioł :-D:-D M uwielbia jak rozbie stiptiz :p :rofl2:

teraz poluje na coś w stlu

2436704797

reklama
heheheh Buffy dobre :)

a u nas senki owszem, ale kiedyś i zazwyczaj po wcześniejszej dawce procentów, na trzeźwo chyba też bym się uśmiała:))) teraz to jakaś wstydliwa się zrobiłam, tym bardziej, że i figura już nie ta...:/

teraz to jakaś wstydliwa się zrobiłam, tym bardziej, że i figura już nie ta...:/
Silva też tak miałam, ale G. tak długo przekonywał ze podobam mu sie taka jak jestem ze dałam sobie spokój ze wstydem
ironia Ty to jestes ostra babka jak ja widze :-)
u mnie scenki raczej by sie nie sprawdziły, a G. to nawet nie wiem co na to, my to wolimy od razu do rzeczy przejść :rofl2::-):rofl2::-)

A ja tam lubię na trzeźwo - ale musiało trochę czasu upłynąć, zanim zaakceptowałam siebie...

Ironia, ja mam fajną skórzaną gorsetową mini sukienkę, ale jeszcze parę kilo muszę do niej zrzucić ;-)

:sorry2::sorry2: oj no bo ja taka cicha woda jestem jihihi :D

wczoraj byłam u fryzjerki i chyba mojemu gestapowcowi sie spodobała... efekt podarta bluzka :szok::szok: :-D:-D

uciekam na rynek bo jest szansa ze posrod ludzi sie na mnie nie rzuci :cool2:

reklama
chyba tak jakos pomimo ogumienia wieksza ochote mamy wiedzac ze i tak dzieci z tego nie bedzie :-D:-D

po co sie sterylizowac lepiej wychodowac PCO heh :)

apropo lece pisac mejla do mojej ginekolożki - moze zmniejsza sie włoski na twarzy bo to wkurzajace eh ;-)

Do góry