reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć oraz imiona kwietniowych maluszków.

kawa u nas tez jest juz Damian i ja sie zastanawiam nad Szymonem:) dla dziewczynki bedzie Lena. mój J myslał nad Jarkie, nawet spoko, ale Jarosław juz mniej spoko:p

reklama
magda Szymon bardzo mi się podoba, ale chyba nieciężko się tego domyślić, skoro mój syn ma tak na imię;-)

Afi Julian- bardzo ładnie:tak:

A u nas jest już totalny mętlik jeżeli chodzi o imiona, tak naprawdę nie mamy nic, bo co zacznę rozmowę z moim szanownym M na ten temat, to on swoje- ma być Krzyś- po nim oczywiście. Domyślacie się chyba, co ja o tym sądzę - absolutnie:no:.
Poza tym , o ile od początku ciąży byłam pewna, że pod sercem noszę chłopczyka, to coraz większe wątpliwości mnie w tej kwestii ogarniają i tak cichutko i skrycie marzę o dziewczynce:rolleyes: Fajnie by było....
Na następnej wizycie pewnie już się dowiem- tylko, że ona jest dopiero za 2 tygodnie

Afi - super, że doszliście do porozumienia w kwestii imionek :) fajne imię :)
ja jeszcze w niepewności, az do 10.11. ale jak to mówią, już bliżej niz dalej...ja się z kolei nakrecam na chłopaka - choć wiadomo, ważne aby było zdrowe...kazdy mi wmawia tego chłopca i sama zaczynam w to wierzyć...

Dziewczyny teraz jak już wiem płeć będzie łatwiej wybierać. Zastanawiam sie cały czas nad Mateuszem:)

Afi super ze juz zdecydowaliscie ladne imie:-)
Magda85 rzeczywiscie Jarek ok ale Jaroslaw juz slabo niestety z wieloma imionami tak jest ze zdrobieie sweet a oficjalna wersja porazka mi sie podoba Stas ale Stanislaw dzidzi nie nazwe:szok::-D

Lilijka - Lilianka piekne imie!!! Ja liczyłam własnie na druga dziewczyne i chciałam dac jej na imie Liliana - mała Lilus :-)
No ale cóż....będzie chłopak ;-) Jak dla mnie jest duuuuuuuuuzo fajnych imiona dla dziewczynek a dla boysów hmmmm jakos mało jest takich fajnych.
:confused:

reklama
o fakt dla chłopców jakoś mniej jest fajnych, dużo jest oklepanych. Jak dla mnie dla dziewczynki cudne są Lena, Bianka, Blanka:) mmm jeju jeszcze nie wiem na jakie się zdecyduję:).

Do góry