reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć oraz imiona kwietniowych maluszków.

kawa u nas tez jest juz Damian i ja sie zastanawiam nad Szymonem:) dla dziewczynki bedzie Lena. mój J myslał nad Jarkie, nawet spoko, ale Jarosław juz mniej spoko:p

reklama
magda Szymon bardzo mi się podoba, ale chyba nieciężko się tego domyślić, skoro mój syn ma tak na imię;-)

Afi Julian- bardzo ładnie:tak:

A u nas jest już totalny mętlik jeżeli chodzi o imiona, tak naprawdę nie mamy nic, bo co zacznę rozmowę z moim szanownym M na ten temat, to on swoje- ma być Krzyś- po nim oczywiście. Domyślacie się chyba, co ja o tym sądzę - absolutnie:no:.
Poza tym , o ile od początku ciąży byłam pewna, że pod sercem noszę chłopczyka, to coraz większe wątpliwości mnie w tej kwestii ogarniają i tak cichutko i skrycie marzę o dziewczynce:rolleyes: Fajnie by było....
Na następnej wizycie pewnie już się dowiem- tylko, że ona jest dopiero za 2 tygodnie

Afi - super, że doszliście do porozumienia w kwestii imionek :) fajne imię :)
ja jeszcze w niepewności, az do 10.11. ale jak to mówią, już bliżej niz dalej...ja się z kolei nakrecam na chłopaka - choć wiadomo, ważne aby było zdrowe...kazdy mi wmawia tego chłopca i sama zaczynam w to wierzyć...

Dziewczyny teraz jak już wiem płeć będzie łatwiej wybierać. Zastanawiam sie cały czas nad Mateuszem:)

Afi super ze juz zdecydowaliscie ladne imie:-)
Magda85 rzeczywiscie Jarek ok ale Jaroslaw juz slabo niestety z wieloma imionami tak jest ze zdrobieie sweet a oficjalna wersja porazka mi sie podoba Stas ale Stanislaw dzidzi nie nazwe:szok::-D

Lilijka - Lilianka piekne imie!!! Ja liczyłam własnie na druga dziewczyne i chciałam dac jej na imie Liliana - mała Lilus :-)
No ale cóż....będzie chłopak ;-) Jak dla mnie jest duuuuuuuuuzo fajnych imiona dla dziewczynek a dla boysów hmmmm jakos mało jest takich fajnych.
:confused:

reklama
o fakt dla chłopców jakoś mniej jest fajnych, dużo jest oklepanych. Jak dla mnie dla dziewczynki cudne są Lena, Bianka, Blanka:) mmm jeju jeszcze nie wiem na jakie się zdecyduję:).

Do góry