reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć oraz imiona kwietniowych maluszków.

strasznie mi się podoba imie Anna, tymbardziej że mam same pozytywne skojarzenia z tym imieniem :). A faktycznie wśród pokolenia naszych dzieci nie spotkałam jeszcze Ani :) to imię jakoś przestało być popularne a szkoda

reklama
Lilijka - Lilianka piekne imie!!! Ja liczyłam własnie na druga dziewczyne i chciałam dac jej na imie Liliana - mała Lilus :-)
No ale cóż....będzie chłopak ;-) Jak dla mnie jest duuuuuuuuuzo fajnych imiona dla dziewczynek a dla boysów hmmmm jakos mało jest takich fajnych.
:confused:
Liliana cudowne imię, ale mojemu R sie nie podoba :|

Antoś bardzo ładne imie:-p:rofl2::tak:
A Nina juz mi się obiła o uszy , ale ładnie brzmi:tak:

Znajomi mają Antka :) Extra imie, Antoś tak, ale Antoni juz mi sie mniej podoba :) A mojemy R jak zwykle w ogole

Mój S stwierdził że Nikoli ja wybierałam imię to teraz jego kolei, ale oczywiście zero konkretów tylko żeby mnie wkurzyć to wymyśla Euzebiusza i takie tam:wściekła/y: Poczekamy jak poznamy płeć o ile poznamy to go przycisnę i RAZEM coś wymyślimy :-)

Anna piekne imie zwlaszcza ze juz nie jest popularne i na pewno nie ebdzie w przedszkolu 30 Ań.

Mi sie podoba jeszcze : Weronika , Dominika , Basia
dla chlopca ostatnio : Igor , Michał , Cyprian

Ale mojemu chlopu sie nie przegada :wściekła/y:

aaaaaaaaaa zly watek :) przepraszam !!!!!!!

Zdalam se wlasnie sprawe ze ja swojego zdjecia nie dodalam . Jak widac czyjes zdjecia umie w miare czytac i mniejwiecej wiem jaka płec ale swojego nic a nic

Załączniki

• 00000001.jpg
    00000001.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 66
Ostatnia edycja:
muszę się pochwalić, że jutro mnie czeka USG:) u mojego lekarza zwolnił się termin i usg będzie jutro:D jeju ale jestem ciekawa! mam nadzieję, że wczesniejsze prognozy się potwierdzą ... i będzie blanka albo bianka :) chociaż to może będzie jeszcze za szybko:(

reklama
Do góry