reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć oraz imiona kwietniowych maluszków.

reklama
a mi wychodzi dziewczynka! a my chłopca zamówiliśmy:-D sprawdziłam moje dzieci i wyszło że córka miała być córką a syn też córką :-D chyba coś nie działa....

Jestem w głębokim szoku...
20 lat miesiąc czerwiec - chłopiec
22 lata miesiąc maj - chłopiec
mamy Oliwierka i Amadeuszka zgadza się

teraz 25 lat miesiąc lipiec - dziewczynka

I nawet jestem skłonna w to uwierzyć. Dwukrotnie się sprawdziło czyżby i trzeci?

Jestem w głębokim szoku...
20 lat miesiąc czerwiec - chłopiec
22 lata miesiąc maj - chłopiec
mamy Oliwierka i Amadeuszka zgadza się

teraz 25 lat miesiąc lipiec - dziewczynka

I nawet jestem skłonna w to uwierzyć. Dwukrotnie się sprawdziło czyżby i trzeci?
No właśnie to jest zastanawiające że ze starszym dzieckiem się zgadza.Ja tam bym się cieszyła z chłopca choć mam wszystko na dziewczynkę.I wczoraj wybraliśmy imię dla chłopca i będzie Jacek.

syneczki widzę że obie upodobałyśmy sobie maj i czerwiec do zachodzenia w ciąże! ja w pierwszą zaszłam w maju-21 lat a w drugą w czerwcu-24 lata no i teraz znowu czerwiec-29 lat :-) niech żyje wiosna:-)

Z Twojego kalendarzyka wychodzi dokładnie tak samo
chłopiec
chłopiec
dziewczynka

syneczki widzę że obie upodobałyśmy sobie maj i czerwiec do zachodzenia w ciąże! ja w pierwszą zaszłam w maju-21 lat a w drugą w czerwcu-24 lata no i teraz znowu czerwiec-29 lat :-) niech żyje wiosna:-)

no a baaaa
a mnie się z kolei chce śmiać że urodziny będą co miesiąc.
Amadeuszek luty
Oliwierek marzec
Fabianek / Marcelinka kwiecień

a z tego drugie kolejno mi wychodzi że syn to znów córka! córka to syn i na teraz wychodzi że syn!-to akurat mi odpowiada :-D

reklama
Do góry