reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć oraz imiona kwietniowych maluszków.

reklama
a mi wychodzi dziewczynka! a my chłopca zamówiliśmy:-D sprawdziłam moje dzieci i wyszło że córka miała być córką a syn też córką :-D chyba coś nie działa....

Jestem w głębokim szoku...
20 lat miesiąc czerwiec - chłopiec
22 lata miesiąc maj - chłopiec
mamy Oliwierka i Amadeuszka zgadza się

teraz 25 lat miesiąc lipiec - dziewczynka

I nawet jestem skłonna w to uwierzyć. Dwukrotnie się sprawdziło czyżby i trzeci?

Jestem w głębokim szoku...
20 lat miesiąc czerwiec - chłopiec
22 lata miesiąc maj - chłopiec
mamy Oliwierka i Amadeuszka zgadza się

teraz 25 lat miesiąc lipiec - dziewczynka

I nawet jestem skłonna w to uwierzyć. Dwukrotnie się sprawdziło czyżby i trzeci?
No właśnie to jest zastanawiające że ze starszym dzieckiem się zgadza.Ja tam bym się cieszyła z chłopca choć mam wszystko na dziewczynkę.I wczoraj wybraliśmy imię dla chłopca i będzie Jacek.

syneczki widzę że obie upodobałyśmy sobie maj i czerwiec do zachodzenia w ciąże! ja w pierwszą zaszłam w maju-21 lat a w drugą w czerwcu-24 lata no i teraz znowu czerwiec-29 lat :-) niech żyje wiosna:-)

Z Twojego kalendarzyka wychodzi dokładnie tak samo
chłopiec
chłopiec
dziewczynka

syneczki widzę że obie upodobałyśmy sobie maj i czerwiec do zachodzenia w ciąże! ja w pierwszą zaszłam w maju-21 lat a w drugą w czerwcu-24 lata no i teraz znowu czerwiec-29 lat :-) niech żyje wiosna:-)

no a baaaa
a mnie się z kolei chce śmiać że urodziny będą co miesiąc.
Amadeuszek luty
Oliwierek marzec
Fabianek / Marcelinka kwiecień

a z tego drugie kolejno mi wychodzi że syn to znów córka! córka to syn i na teraz wychodzi że syn!-to akurat mi odpowiada :-D

reklama
Do góry