reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

płeć naszych maluszków:)

reklama
Kaju - no to grono dziewuszek sie powieksza:) Fajnie...A my co do imienia jeszcze nie jestesmy pewni. To znaczy mamy imie dla chlopca, ale bedziemy miec dziewczynke...

Mam chłopca
Wiem już od dawna ale nie miałam okazji się pochwalić.
Jagusia ja mam podobnie cały czas wiedziałam jak się będzie nazywać córeczka a wyszło że syneczek więc muszę pomyśleć

ja tez gratuluje tasha, a co do swojego dzidzi mam przeczucia ze pomimo wszystko to bedzie chlopiec wiec lipiec bedzie miesiacem mezczyzn.... ( a jak sie urodzi dziewczynka to dam znac ;D)

Tasha GRATULACJE!!! JUz myslalam ze ta fala chlopcow przystopowala ale milo przywitac kolejnego kolege naszych malenstw!

Oooo Tasha nareszcie jesteś, martwiłam się co z Tobą a Ty się pojawiasz z takimi wieściami - SUPER!!!
Gratuluję synka i udzielam reprymendy za zadkie odwiedziny o martwiących się ciotek;) Buźka:)

reklama
Do góry