reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

płeć naszych maluszków:)

hmm no jak obie reprezentacje zagraja w finale to spoko - bo to bedzie juz lipiec :)) Dobre to było z tą wanną... musze sie cofnąć do tamtych postów hihih

reklama
Wlasnie sie dowiedzialam ze Pati z sierpniowek bedzie miala prawdopodobnie coreczke!!
Macie wszystkie od niej pozdroweinia!!!

Mmmm........ale wam zazdrosze...ja tez juz chce wiedziec kogo nosze w swoim brzuszku...trzymajcie kciuki..a moze juz za 11 dni sie dowiem!!!!!

Witam!
Gratuluje Wam wszystkim DROGIE PRZYSZŁE MAMUSIE córeczek i synusiów.
Troszkę mnie tu nie było.... tzn. nic nie pisałam, bo czytałam wszystkie wątki regularnie. Postanowiłam też się włączyć do czynnego udziału w forum :)
A więc... ja i mój mąż Maciek będziiemy mieli synka :)
Pozdrawiam!

Iwonko te 11dni zleci bardzo szybko i jak masz niewstydliwa dzidzie w brzuszku to moze sie w koncu ujawni!! Zycze ci tego!!!
A tobie Izabelko goraco gratuluje syneczka i tak jak Kasiek powiedziala, wpadaj czesciej i pisz do nas!!!!

Już odliczam dni do wizyty:):)Na początku ciązy,a nawet przed poczęciem bylam pewna że bedzie syneczek...tak w 3 mies.moje przeczucia poszly zupelnie w drugą strone:)..a teraz to juz sama nie wiem...czy coreczka czy synek:)to i tak bede przeszczęśliwa!!!!:)

reklama
Do góry