reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

płeć naszych maluszków:)

hmm no jak obie reprezentacje zagraja w finale to spoko - bo to bedzie juz lipiec :)) Dobre to było z tą wanną... musze sie cofnąć do tamtych postów hihih

reklama
Wlasnie sie dowiedzialam ze Pati z sierpniowek bedzie miala prawdopodobnie coreczke!!
Macie wszystkie od niej pozdroweinia!!!

Mmmm........ale wam zazdrosze...ja tez juz chce wiedziec kogo nosze w swoim brzuszku...trzymajcie kciuki..a moze juz za 11 dni sie dowiem!!!!!

Witam!
Gratuluje Wam wszystkim DROGIE PRZYSZŁE MAMUSIE córeczek i synusiów.
Troszkę mnie tu nie było.... tzn. nic nie pisałam, bo czytałam wszystkie wątki regularnie. Postanowiłam też się włączyć do czynnego udziału w forum :)
A więc... ja i mój mąż Maciek będziiemy mieli synka :)
Pozdrawiam!

Iwonko te 11dni zleci bardzo szybko i jak masz niewstydliwa dzidzie w brzuszku to moze sie w koncu ujawni!! Zycze ci tego!!!
A tobie Izabelko goraco gratuluje syneczka i tak jak Kasiek powiedziala, wpadaj czesciej i pisz do nas!!!!

Już odliczam dni do wizyty:):)Na początku ciązy,a nawet przed poczęciem bylam pewna że bedzie syneczek...tak w 3 mies.moje przeczucia poszly zupelnie w drugą strone:)..a teraz to juz sama nie wiem...czy coreczka czy synek:)to i tak bede przeszczęśliwa!!!!:)

reklama
Do góry