reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

płeć naszych maluszków:)

Własnie wróciłam z Rudy śląskiej zbadania usg.Bardzo miły doktorek ;D
DZIEWCZYNKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-*

reklama
Gratulacje Kaju :)).. Jeszcze sie okaże, że dziewczynek będzie więcej i to one się będą o naszych chłopaków bić hihihi :)

Mycha12 ja sie tobie nie dziwie , sama tez jestem ciekawa wielu rzeczy! Mimo ze juz wiem ze to chlopczyk to teraz chodzi mi po glowie do kogo bedzie podobny itd! Ja nie mialam nic zlego na mysli!!! To zrozumiale, ze cie to interesuje, a my juz to przeszlysmy! Zobaczysz jak ten czas szybko zleci, my tez niedawno sie dowiedzialysmy ze jestesmy w ciazy aa teraz rozgladamy sie juz za wozkami i urzadzamy pokoiki dla naszych malenstw!!! Powodzenia!!!

Oh Kaju jak moglam tego nie zauwazyc!!! Super ze masz dziewusie! Juz myslalam ze caly lipiec zaobfituje w samych chlopcow a tu po kolei sie wylamujecie!
Serdeczne gratulacje Kaju i niech dzidzia rosnie zdrowo!!!!

Gratuluję Kaju córci.Jest dużo ładnych imion dla dziewczynek więc na pewno nie bedzie z tym problemu.

reklama
Kaju ja też gratuluję!

Krecik oczywiście wiem ze nie maiłaś nic złego na myśłi pozdrawiam!!

Do góry