reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

płeć naszych maluszków:)

No, no Olciu. GRATULUJĘ mężczyzny ;D ciekwe co mnie się kryje w brzuszku. Choć tak jak Ty czuję,że to chłopiec. Zobaczymy...

reklama
Ja byłam niedawno u lekarza i słyszałam bicie serca mojej kruszynki bardzo wzruszające to jest,
a dopiero 6 marca na USG i się dowiem czy to chłopczyk czy dziewczynka.
Widzę że przewaga chłopców się pojawia na naszych lipcóweczkach ;)

Olu - GRATULACJE!!!

Ja byłam w poniedziałek na USG, ale mój dzidziuś nie chciał pokazać ;D Zakrył się rączkami i nóżkami i KONIEC! Ale przynajmniej wiem, że wszystko jest w porządku z dzidziusiem i rozwija się prawidłowo. Teraz gin mi nagrał na DVD, więc mogę codziennie oglądać maluszka. Następne USG dopiero 20 marca, to może wreszcie się dowiem :)

Gratuluje OLU. Też sie cieszę, zę Wasz synuś zdrowiutki. Niech rośnie i ćwiczy mięśnie kopiąc mamunię:)
Buziaki!!!
No i dawaj te zdjęcia. Pokaż ciotkom te 6 mm :)))

A najlepiej moja tesciowa wczoraj powiedziala do mnie, jak przyjechalismy do nich na obiad..
"Co Ty dzisiaj tak ładnie wyglądasz? To zupełnie jak na chłopca, a ja się juz na wnuczkę nastawiłam!" :))
Ja mam 1 siostrę, to moi chcą wnuka, a Piotr ma 1 brata, wiec tesciowie chca wnuczke.. i jak tu takim dogodzic... :))

Nigdy nikomu nie dogodzisz!!! Moj maz sie nastawil na chlopczyka, a ze jest zazartym fanem aut, powiedzial ze pierwsze co kupi synkowi to bedzie "Carrerabahn" (taki tor z autkami Porsche). A ja sie go pytam co zrobi jak bedzie coreczka, a on mi na to, ze tez kupi Carrerabahn ale przemaluje go na rozowo!

reklama
Popatrz,to tak jak mój mąż,od razu jak dziecko stanie na nogach to ma zamiar go wsadzic do samochodu i juz uczyć!I śmieje się że pierwsze słowo to będzie "auto" ;D

Do góry