alarafa
Aktywna w BB
to prawda te dźwięki są świetne, a obraz też jest super (ach ta technika dzisiejsza:-))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja jestem ciekawa czy sa tu Mamusie, ktore z Tatusiami staraly sie o konkretna plec?
Jesli tak, to piszcie - te z Was, ktore plec juz znaja - czy udalo sie Wam trafic
Mi lekarz nie powiedział jakie tętno. Celowaliśmy w chłopaka i wg testu były dni płodne - zobaczymy. Coś tam między nogami się pałętało na usg ale lekarz nie był pewien. Ja gdzieś czytałam, że jak fasolka późno pojawia się na usg, i wolniej na początku rośnie to na chłopaka. Jeśli wcelowaliśmy to by się zgadzało u nas, bo z córką to na usg już był kropek w 3 tyg. a teraz poszłam w 6 i nic, zero obrazu. Dobrze, że dzień wcześniej robiłam hcg z krwi i wyszło pozytywnie bo lekarz podejrzewał już poronienie samoistne. Potem maluch się pojawił ale ze 2 tyg młodszy niż wg @ a 3 tyg temu na ostatnim usg już był ze 3-4 dni starszy. Zobaczymy za tydzień