reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Raczej wszystkie zarodki układaja się poziomo
mandrzejczuk
Fanka BB :)
nie zwrocilam jakos na to uwagi...ale moze to taki sam fakt jak z ksztaltem brzucha?
Sylwia'
Raczej wszystkie zarodki układaja się poziomo
Poziomko tak powiedziała kobieta która jest z zawodu lekarzem radiologiem ale widocznie Ty wiesz lepiej;-)
pozdrawiam i uciekam na swoje forum
Bubbles
hehe, tak czytam ten watek i duzo tu nadziei i radosci, bo faktow to malo, same wiecie i ja tez to wiem
ja wciaz czekam, USG we wtorek, moze sie dowiemy, moze nie, zobaczymy...
a z wrozb wrozkowo-obraczkowo-sennych to u mnie tak:
jako 15 latka wrozylysmy sobie z obraczki i pamietam, ze wyszlo mi 3 dzieci, lecz nie pamietam w jakim ukladzie plci, wiem, ze byla tam i dziewczynka i chlopiec, ino nie pamietam, ktorcyh ile
doslownie po tych trojgu dzieciach obraczka przestala sie kolysac nad moja lapka...
wrozka gadala mi wiele razy, ze bede miec syna i corke (w momencie gdy mialam juz Adriana), wiec bylam pewna, ze ten syn to Adi, a Aleks to ma byc ta dziewczynka. Aleks dziewczynka nie jest ale moja mama stwierdzila, ze moze wrozka mowila o tym co mnie czeka, a nie co juz bylo...
jesli faktycznie teraz bedzie girl to chyba wpadne do wrozki z dobra naleweczka (bo to staruszka)
a co do snow, to juz 2 lata przed Aleksem snilam malenstwo chlopca, potem w czasie ciazy tez i bedac przekonana, ze sny sa odwrotnoscia spodziewalam sie dziewuszki. Ale sny sie potwierdzily i wyszedl Aleks
smieszne to wszystko, ale motylki w brzuszku sa od samego myslenia
ja wciaz czekam, USG we wtorek, moze sie dowiemy, moze nie, zobaczymy...
a z wrozb wrozkowo-obraczkowo-sennych to u mnie tak:
jako 15 latka wrozylysmy sobie z obraczki i pamietam, ze wyszlo mi 3 dzieci, lecz nie pamietam w jakim ukladzie plci, wiem, ze byla tam i dziewczynka i chlopiec, ino nie pamietam, ktorcyh ile
doslownie po tych trojgu dzieciach obraczka przestala sie kolysac nad moja lapka...
wrozka gadala mi wiele razy, ze bede miec syna i corke (w momencie gdy mialam juz Adriana), wiec bylam pewna, ze ten syn to Adi, a Aleks to ma byc ta dziewczynka. Aleks dziewczynka nie jest ale moja mama stwierdzila, ze moze wrozka mowila o tym co mnie czeka, a nie co juz bylo...
jesli faktycznie teraz bedzie girl to chyba wpadne do wrozki z dobra naleweczka (bo to staruszka)
a co do snow, to juz 2 lata przed Aleksem snilam malenstwo chlopca, potem w czasie ciazy tez i bedac przekonana, ze sny sa odwrotnoscia spodziewalam sie dziewuszki. Ale sny sie potwierdzily i wyszedl Aleks
smieszne to wszystko, ale motylki w brzuszku sa od samego myslenia
poziomki
mama 00 08 11 13 15
UUU z radiologami badającymi ciąże mam nie najlepsze doświadczenia:-(
Mi wróżby internetowe mówią że facety;-) może w piątek się dowiemy
Mi wróżby internetowe mówią że facety;-) może w piątek się dowiemy
Hope
podwójna mama :-)
Heh, od kiedy radiolog ma specjalizację z położnictwa :-)
A co powiecie na to, że mi śni się córeczka, ale wciąż ubrana na niebiesko?
Poziomki mi wróżby mówią, że pierwszy będzie syn (drugi też), no i mój syn ma już 10 lat i na imię Zuzia ;-)
A co powiecie na to, że mi śni się córeczka, ale wciąż ubrana na niebiesko?
Poziomki mi wróżby mówią, że pierwszy będzie syn (drugi też), no i mój syn ma już 10 lat i na imię Zuzia ;-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
bubbles może i Twoja mam miała rację
hope mi się śniła Vicky że właśnie się urodziła dziewczyną ale była poowijana w niebieski kocyk
wtedy jeszcze nie wiedziałam co będę mieć... i się zastanawiałam czy kocyk bardziej będzie oznaczał płeć czy to że faktycznie dziewczynka..
a teraz z tą ciążą mi się śniło że miałam Vi , i 2 córkę młodszą od niej miała gdzies 3 latka no i rodziłam 3 dziecko i też była córka..
- planujemy trzecie ale za jakieś 5 lat
więc zobaczymy
hope mi się śniła Vicky że właśnie się urodziła dziewczyną ale była poowijana w niebieski kocyk
wtedy jeszcze nie wiedziałam co będę mieć... i się zastanawiałam czy kocyk bardziej będzie oznaczał płeć czy to że faktycznie dziewczynka..
a teraz z tą ciążą mi się śniło że miałam Vi , i 2 córkę młodszą od niej miała gdzies 3 latka no i rodziłam 3 dziecko i też była córka..
- planujemy trzecie ale za jakieś 5 lat
więc zobaczymy
reklama
mandrzejczuk
ja pamietam jak mi kolezanka mowila: pamietaj co ci sie pierwsze przysni to to urodzisz" bo jej przysnila sie dziewczynka, a na drugi dzien dowiedziala sie, ze jest w ciazy ;-) mi z internetowych tez wychodzi wszedzie chlopak, a bedzie dziołcha :-)