reklama
ps.zapomnialam-usg mialam robione poprzez wprowadzenie dopochwowe aparatu....mozliwe ze to jest wlasnie powod odwrotnego zdjecia.
Anja, zdjecie to zdjęcie- zalezy od ujęcia wiec nie przejmuj sie ze jest wg Ciebie odwrotnie :-) wszytsko jest u Ciebie dobrze a dzidzia prześliczna
kilolek
podwójna listopadowa mama
może po prostu tak ma ustawioną drukarkę w sprzęcie. nie martw się, przeciez nie masz dziecka na plecach ;-)witajcie:-)
o jak fajnie ze juz niektore wiedza co beda mieli za niuniusia
tez juz bym chciala wiedxiec bo bardzo pragne coreczki-ale z drugiej strony najwazniejsze by bylo zdrowe..jak bedzie chlopczyk to tez pokocham;-)
dziewczyny...wkleilam 2 fotki mojej niuni...ale z tego co zauwazylam to mam ja odwrotnie niz wy wszystkieaz sie zaniepokoilam strasznie,poniewaz to zaobserwowalam juz wczorajmoja ciaza jest zagrozona i musze uwazac na siebie...to wiem...ale czy ten lekarz ktory zrobil to zdjecie-to pewien jest ze takie ma bycjak nie macie niczego do roboty to przyjzyjcie sie temu...i dajcie znac czy to normalna fotka??albo ja juz cos wymyslam??
Zobacz załącznik 133844
U mnie tydzien 16. Juz 3 tygodnie temu lekarka mi mowila, ze widzi chlopaka, ale bylo jeszcze wczesnie wiec mowila mi to "nieoficjalnie". A teraz powiedziala, ze juz na pewnoOoo! Jak fajnie juz wiedziec! A ktory tydzien ciazy u Ciebie?
Sylaba
Fanka BB :)
maa821 - gratuluję, z chłopcami jest świetnie zobaczysz za 3, 4 lata powie Ci nawet, że się z tobą ożeni.
Generalenie jak narazie widzę, że u listopadówek chłopaki w przewadze a więc statystycznie zwiększają się moje szanse na dziewczynkę , no ale o tym to się dowiem najszybciej za 3 tygodnie.
Generalenie jak narazie widzę, że u listopadówek chłopaki w przewadze a więc statystycznie zwiększają się moje szanse na dziewczynkę , no ale o tym to się dowiem najszybciej za 3 tygodnie.
maa821 - gratuluję, z chłopcami jest świetnie zobaczysz za 3, 4 lata powie Ci nawet, że się z tobą ożeni.
szczerze mowiac tez na to licze,wiec juz jestesmy dwie....ja mam termin na 5 lub 12 czerwca do lekarza i mam nadzieje ze juz bedzie wiadomo ze to dziewczynka:-)
ja chyba będę pewna tak na 99 % dopiero jak pojade na usg 4d bo wczęsniej to zawsze można się pomylić. Moja siostra do 8 miesiąca myślała że będzie miała chłopca, a tu niespodzianka bo urodziła córeczkę, a wszyscy już myśleli o chłopaku. Ale ja też chciałabym chłopca, bo moi rodzice mają już 4 wnuczki więc dziadziuś by się cieszył z wnuka, a my też bylibyś,my szczęśliwi. Ale cokolwiek będzie to tak samo jest kochane
R
rouż
Gość
U mnie tydzien 16. Juz 3 tygodnie temu lekarka mi mowila, ze widzi chlopaka, ale bylo jeszcze wczesnie wiec mowila mi to "nieoficjalnie". A teraz powiedziala, ze juz na pewno
Jak super!!! Ja mam nastepne usg dopiero w 20-21tyg(koniec czerwca, poczatek lipca) i marze o coreczce A moj tesciu w to nie wierzy i wszystkim mowi, ze bedzie miec kolejnego wnuka, tesciowa z koleji modli sie o wnusie, a ogolnie rodzina kibicuje dziewczynce. Ale jak bedzie drugi synus to tez bedzie dobrze! Aby byl zdrowy! Syneczki sa kochane!!!
no a ja sie wybieram na usg w przyszlym tygodniu. ale sie nie moge doczekac.
ja mysle o synku, maz tez. dla moich rodzicow pierwszy wnucze albo wnuczka a tesciowie razem maja 6 wnuczek i tylko 3 wnuczkow wiec fajnie by bylo miec chlopczyka a gdy corcia tez bedzie super. :-)
ja mysle o synku, maz tez. dla moich rodzicow pierwszy wnucze albo wnuczka a tesciowie razem maja 6 wnuczek i tylko 3 wnuczkow wiec fajnie by bylo miec chlopczyka a gdy corcia tez bedzie super. :-)
reklama
kasia8118
Fanka BB :)
maa821 ale Ci zazdroszczę że znasz już płec dziecka.Ja jak wszystko dobrze pojdzie to dowiem się 23czerwca kto mieszka u mnie pod sercem .Już nie mogę się doczekac.Mi to jest obojętne,ale prawie cała moja rodzina i męża bardzo by chciała żeby to była córeczka .Pożyjmy zobaczymy oby było zdrowe onic więcej nie prosze;-).