reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

ajjj ale wam zazdrosze, ja pierwsze USG mam dopiero 26 maja :wściekła/y: ale przynajmniej to DZIEN MATKI wiec dostanę śliczny prezent :-) Tu w Anglii robia tylko 2 USG, pierwsze miedzy 10-14 tc i drugie miedzy 18-24 tc. Tak bardzo chciałabym już zobaczyć dzidziusia :-(

reklama
ajjj ale wam zazdrosze, ja pierwsze USG mam dopiero 26 maja :wściekła/y: ale przynajmniej to DZIEN MATKI wiec dostanę śliczny prezent :-) Tu w Anglii robia tylko 2 USG, pierwsze miedzy 10-14 tc i drugie miedzy 18-24 tc. Tak bardzo chciałabym już zobaczyć dzidziusia :-(

Klaudzia, ja rowniez czekam z niecierpliwoscia. Mieszkam w Szkocji i tez czekam na moje pierwsze usg, w nastepna srode, 20 maja, widze ze nasze dzidzie sa prawie z tego samego terminu:)
Bedzie wszystko dobrze, zobaczysz.
Ja tez sie strasznie stresuje, bo nie mialam zadnych badan poki co. Ale musimy wierzyc:) Powodzenia.

uwazam ze gdyby to bylo mozliwe..kazda z nas by chciala ogladac swoje malenstwo codziennie..hihihi...niestety musimy sie uzbroic w cierpliwosc i przyjdzie czas ze bedziemy codziennie patrzec,tulic,dotykac nasze slodycze...jeszcze nie raz zamarzymy,by usnelo abysmy mogly troszke odpoczac:)))

Pianistka no to widzę, że przynajmniej nie jestem sama z tym problemem, achhh ta Brytyjska opieka medyczna :baffled: ale przynajmniej dzidziuś będzie prezentować się już w całej okazałości :-):-)

Anja napewno tak będzie, narazie bronie się przed pomocą mojej rodzinki i powtarzam, że jak się juz urodzi to nikomu nie dam nawet potrzymać maleństwa :-):-)

kochane, wiedze, ze niektore z was wiedza juz, kto mieszka pod serduszkiem :D w srode ide na usg, bedzie to poczatek 14 tygodnia, a wiec mam wieeeeelka nadzieje, ze tez bede juz wiedziala jak zwracac sie do maluszka :D moj maz bardzo chce synka, a ja bardzo bym chciala zdrowiutkiego maluszka, a plec jest mi zupelnie obojetna (chociaz tak w sercu czuje, ze moze to jednak synus)

a mój M nie chce wiedzieć... woli poczekać...

ohh well... będzie musiał się dostosować do mnie, a ja chcę wiedzieć

choć doskonal wiem (ahh te przeczucia), że to ędzie chłopczyk

:-D

moja kruszynka przed 4 tygodniami
9 tydzien 6 dni 3cm 3mm

dzidzia.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry