reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

ajjj ale wam zazdrosze, ja pierwsze USG mam dopiero 26 maja :wściekła/y: ale przynajmniej to DZIEN MATKI wiec dostanę śliczny prezent :-) Tu w Anglii robia tylko 2 USG, pierwsze miedzy 10-14 tc i drugie miedzy 18-24 tc. Tak bardzo chciałabym już zobaczyć dzidziusia :-(

reklama
ajjj ale wam zazdrosze, ja pierwsze USG mam dopiero 26 maja :wściekła/y: ale przynajmniej to DZIEN MATKI wiec dostanę śliczny prezent :-) Tu w Anglii robia tylko 2 USG, pierwsze miedzy 10-14 tc i drugie miedzy 18-24 tc. Tak bardzo chciałabym już zobaczyć dzidziusia :-(

Klaudzia, ja rowniez czekam z niecierpliwoscia. Mieszkam w Szkocji i tez czekam na moje pierwsze usg, w nastepna srode, 20 maja, widze ze nasze dzidzie sa prawie z tego samego terminu:)
Bedzie wszystko dobrze, zobaczysz.
Ja tez sie strasznie stresuje, bo nie mialam zadnych badan poki co. Ale musimy wierzyc:) Powodzenia.

uwazam ze gdyby to bylo mozliwe..kazda z nas by chciala ogladac swoje malenstwo codziennie..hihihi...niestety musimy sie uzbroic w cierpliwosc i przyjdzie czas ze bedziemy codziennie patrzec,tulic,dotykac nasze slodycze...jeszcze nie raz zamarzymy,by usnelo abysmy mogly troszke odpoczac:)))

Pianistka no to widzę, że przynajmniej nie jestem sama z tym problemem, achhh ta Brytyjska opieka medyczna :baffled: ale przynajmniej dzidziuś będzie prezentować się już w całej okazałości :-):-)

Anja napewno tak będzie, narazie bronie się przed pomocą mojej rodzinki i powtarzam, że jak się juz urodzi to nikomu nie dam nawet potrzymać maleństwa :-):-)

kochane, wiedze, ze niektore z was wiedza juz, kto mieszka pod serduszkiem :D w srode ide na usg, bedzie to poczatek 14 tygodnia, a wiec mam wieeeeelka nadzieje, ze tez bede juz wiedziala jak zwracac sie do maluszka :D moj maz bardzo chce synka, a ja bardzo bym chciala zdrowiutkiego maluszka, a plec jest mi zupelnie obojetna (chociaz tak w sercu czuje, ze moze to jednak synus)

a mój M nie chce wiedzieć... woli poczekać...

ohh well... będzie musiał się dostosować do mnie, a ja chcę wiedzieć

choć doskonal wiem (ahh te przeczucia), że to ędzie chłopczyk

:-D

moja kruszynka przed 4 tygodniami
9 tydzien 6 dni 3cm 3mm

dzidzia.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry