reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
no od lekarza oczywiście :-)kochana a skad wiesz ze synek ?
R
rouż
Gość
oto moje malenstwo))
Sliczne te nasze fasoleczki
R
rouż
Gość
Fajniutki maluszek! jak slicznie wszystko widac
R
rouż
Gość
Ooo! Jak fajnie juz wiedziec! A ktory tydzien ciazy u Ciebie? Ja kolejne usg mam koniec czerwca-poczatek lipca i dopiero wtedy bede znac plec-mam przynajmniej taka nadzieje!
reklama
witajcie:-)
o jak fajnie ze juz niektore wiedza co beda mieli za niuniusia
tez juz bym chciala wiedxiec bo bardzo pragne coreczki-ale z drugiej strony najwazniejsze by bylo zdrowe..jak bedzie chlopczyk to tez pokocham;-)
dziewczyny...wkleilam 2 fotki mojej niuni...ale z tego co zauwazylam to mam ja odwrotnie niz wy wszystkieaz sie zaniepokoilam strasznie,poniewaz to zaobserwowalam juz wczorajmoja ciaza jest zagrozona i musze uwazac na siebie...to wiem...ale czy ten lekarz ktory zrobil to zdjecie-to pewien jest ze takie ma bycjak nie macie niczego do roboty to przyjzyjcie sie temu...i dajcie znac czy to normalna fotka??albo ja juz cos wymyslam??
Zobacz załącznik 133844
o jak fajnie ze juz niektore wiedza co beda mieli za niuniusia
tez juz bym chciala wiedxiec bo bardzo pragne coreczki-ale z drugiej strony najwazniejsze by bylo zdrowe..jak bedzie chlopczyk to tez pokocham;-)
dziewczyny...wkleilam 2 fotki mojej niuni...ale z tego co zauwazylam to mam ja odwrotnie niz wy wszystkieaz sie zaniepokoilam strasznie,poniewaz to zaobserwowalam juz wczorajmoja ciaza jest zagrozona i musze uwazac na siebie...to wiem...ale czy ten lekarz ktory zrobil to zdjecie-to pewien jest ze takie ma bycjak nie macie niczego do roboty to przyjzyjcie sie temu...i dajcie znac czy to normalna fotka??albo ja juz cos wymyslam??
Zobacz załącznik 133844