reklama
no ja tez mialam zamowic sobie wizyte na srode ale mezowi nie pasuje i musze sie dostosowac na piatek bo sama nie pojdeja mam usg za 2 dni i już jestem niecierpliwa )
E
etna36
Gość
Dziewczyny powiedzcie mi jak mogę wstawić tu zdjęcie , bo coś mi nie wychodzi
laparada
Fanka BB :)
jak naciskasz odpowiedź i pojawia się oknoto tam obok rodzaju czcionek jest taki spinacz i to tam naciskasz i szukasz zdjęcia ;-)
E
etna36
Gość
no tak, znajduję zdjęcię w komputerze klikam wyślij, zdjęcie się załaduje pokazuje się na tym pasku i dalej nie wiem co robić
laparada
przeglądaj-> wyślij (to obok zdjęcia) -> i zamknij okno -> jak okno się zamknie i znowu pokaże się okno odpowiedzi to znowu naciśnij spinacz i pokaże się "zarządzanie plikami" i nacisnij na ikonke zdjęcia i w oknie odpowiedzi pokawi się napis "atach" czy coś takiego
voila
voila
Załączniki
Ostatnia edycja:
witajcie kochane mysle, ze przyszedl czas i na nas, by zalozyc ten watek caly czas podgladam brzuszki naszych poprzedniczek i sama nie moge sie doczekac kiedy bede miala sie czym pochwalic niektore za nas sa w 12 tygodniu, ale sa wsrod nas i takie w 16 tygodniu, wiec chyba zaczynamy miec sie czym chwalic
laparada
póki co to ja się wstydzę, bo wyglądam jakbym 7 dni od stołu nie wstawała, że o "biuściku" nie wspomnę...
jeszcze trochę a nie będę miała co na nie włożyć... a jeszcze orsze jest to, że ja pracuje w firmie bieliźniarskiej ))
ale jakie są jędrne za to, jak u 18!!!
jeszcze trochę a nie będę miała co na nie włożyć... a jeszcze orsze jest to, że ja pracuje w firmie bieliźniarskiej ))
ale jakie są jędrne za to, jak u 18!!!
reklama
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
A ja mam juz naprawde duzy brzuszek... Moja przyszla tesciowa gdy poslalam jej zdjecie stwierdzila ze wypinam brzuch bo to niemozliwe zebym miala taki duzy w 12tyg. Wkurzylo mnie to troche bo przeciez nie jestem glupia i nie wypinalabym brzuszka do zdjecia.. i juz naprawde zastanawiam sie czy to napewno 12 tydzien czy moze wiecej albo moze blizniaki... No ale dowiem sie dopiero za tydzien na 1wszym USG. Zreszta same zobaczcie bo juz sama nie wiem co mam myslec i zaczyna mnie to stresowac. (zdjecie narazie tylko link bo nie potrafie wstawic normalnie) ImageShack® - xxxklaudziaxxx's images