reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

a oto moje szczescie-17tygodni:-)

niestety w okazalosci nie dalo rady go zobaczyc,poniewaz wiercil sie a malo tego zakrywalo sie raczka,tak jakby mowilo-nie robcie mi zadnych zdjec..hihihi
tak bardzo chcialam zobaczyc czy to chlopiec czy dziewczynka,tak jak niektore z was juz wiedza ale niestety nie dalo rady,poniewaz bylo zle ulozone a w dodatku jak juz cos tam lekarz juz mogl zobaczyc to pepowinke mialo miedzy nozkami i powiedzial ze niestety musze poczekac jeszcze 4 tygodnie...moze i nawet lepiej :tak:
tak slodko sobie ruszalo usteczkami i wyjmowalo jezyczek:-p

normalnie slodycz,slodycz i jeszcze raz slodycz:-D

jeju jak Tobie zazdroszcze!!! ja musze jeszcze 2 tygodnie czekac i pojde w 18 tygodniu, a pozniej w 21 :-p
najchetniej to bym chodzila co tydzien!!!:rofl2:

reklama
I stało się - oto mój tłuściutki brzuchol :zawstydzona/y: Tak jak mówiłam mało w nim kształtów ciążowych, a to już początek 18tyg...
a co wy myślicie?
ja myślę, ze fajnie. Bo za kilka miesięcy ty będziesz miała ładny okraglutki brzuszek, a ja będe ogrommna, pękata i jak pojade na plażę przyleci green peace i wrzuci mnie do morza ;-)

mery mysle ze nie musisz sie niczym przejmwac jescze Ci urosnie... ja tez długo nie miałam a pozniej prez jakis 2 tygodnie troszke urósł-najwazniejsze moim zdaniem zeby wszystsko było w porzadku z maleństwem które w nim nosisz...
pozdrawiam...

anja27 śliczne zdjęcie i maleństwo oczywiście. Ja dzisiaj dzwoniłam do gina i mam wizytę jutro o 10:30 :)) ciekawe co z maluszkiem :))

mary - mary widać że masz jakieś zaokrąglenie pod pępkiem :))) zobaczysz niedługo wszystko ci się wyrówna i będzie piłeczka... ja też tak miałam, a teraz to raczej taki wielkości kilolka :)) jutro się mam zamiar rano zważyć żeby zobaczyć ile mi przybyło. Jak się zmuszę to zrobię zdjęcie, ale dzisiaj nic mi się nie chce i tylko bym spałą.

Anja ja ide w lipcu jak bede w Polsce dokladnie 17 :) A nastepne USG w anglii mam dopiero na 10 lipca ;/ caly miesiac jeszcze czekania zeby zobaczyc malego szkraba... Ale bedzie warto bo roznica napewno duza bedzie miedzy 13 a 20 tyg :)

To i ja się pochwalę zdjęciem :-)
Dwie główki widziane od góry. Spały sobie takie przytulone, lekarz nie mógł ich dobudzić do badania ;-)

śliczne te twoje bliźniaki bura... ale to musi być radość :)) ale też więcej kłopotów :(( ale nie ma to jak bliźniaki, wiem co mówie bo mam siostre bliźniaczkę i kuzynki bliźniaczki i babcia była bliźniaczką :))

reklama
Do góry