reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Bura jakie śliczne bliźnieczki....
normalnie Ci zazdroszczę.... następnym razem sama będę się starała o bliźniaki:-)
cudowne dwie główki......
normalnie Ci zazdroszczę.... następnym razem sama będę się starała o bliźniaki:-)
cudowne dwie główki......
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Mary pod pepkiem widac brzunio Juz lekko odstaje od reszty Sama widzialas ze kazda dziewczyna ma tu inny niektore takie szpiczaste niektore ograglutkie, ale tak jak pisala Helenka, ze najwazniejsze ze dzidzius jest zdrowy i wyglada na to ze jemu taki brzusio pasuje Nie martw sie, a sama zobaczysz jak szybciutko urosnie
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Bura superasne zdjecie Po troszku Ci zazdrosze bo sama myslalam ze bede miec dwa maluchy w brzusiu, ale chyba na poczatek wystarczy 1 bobasek
Ka...M musimy zalozyc pozniej watek staraczek wyczekujacych blizniakow hehe ja zawsze chcialam miec blizniaki :-):-) Ciekawe tylko jak to zrobimy hehe
Ka...M musimy zalozyc pozniej watek staraczek wyczekujacych blizniakow hehe ja zawsze chcialam miec blizniaki :-):-) Ciekawe tylko jak to zrobimy hehe
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
No właśnie, też się zważyłam dzisiaj i O DZIWO(!) nadal +5kg od początku ciąży co mnie baaardzo cieszy (że "tylko" tyle). Tzn te kg wskoczyły mi w bardzo krótkim odstępie czasu - ok 1,5tyg i wystraszyłam się że tak już będzie do końcamary - mary widać że masz jakieś zaokrąglenie pod pępkiem )) zobaczysz niedługo wszystko ci się wyrówna i będzie piłeczka... ja też tak miałam, a teraz to raczej taki wielkości kilolka ) jutro się mam zamiar rano zważyć żeby zobaczyć ile mi przybyło. Jak się zmuszę to zrobię zdjęcie, ale dzisiaj nic mi się nie chce i tylko bym spałą.
Jak już pisałam wcześniej, ja naprawdę w miarę możliwości muszę uważać na wagę...
R
rouż
Gość
Bura-cudowne takie dwa zycia w Tobie Normalnie cudo!!!
B
Bura
Gość
Dzięki dziewczyny za miłe komentarze!
Co do płci to jeszcze nic nie wiadomo, tzn w piątek lekarz zaglądał im między nóżki, ale nic tam nie wypatrzył. Powiedział, że jeszcze jest za wcześnie, żeby stwierdzić na 100%, że to dziewczynki. Na następnym usg powinna się sprawa wyjaśnić - może jeszcze im wyrosną siusiaczki
Co do płci to jeszcze nic nie wiadomo, tzn w piątek lekarz zaglądał im między nóżki, ale nic tam nie wypatrzył. Powiedział, że jeszcze jest za wcześnie, żeby stwierdzić na 100%, że to dziewczynki. Na następnym usg powinna się sprawa wyjaśnić - może jeszcze im wyrosną siusiaczki
weri
Fanka BB :)
dziewczyny sliczne te wasze malenstwa!!! ja juz nie moge sie doczekac swojego skanu ale to w 21 tygodniu bede miala dopiero ale w 20 tyg lece do polski chce isc do ginekologa mam nadzieje ze poogladam malenstwo i dowiem sie czy syncio czy corcia
a tak z innej beczki jakie duze sa wasze malenstwa? moze ktos jest w 18 tygodniu to niech napisze ja nie mam pojecia ile ma moje
a tak z innej beczki jakie duze sa wasze malenstwa? moze ktos jest w 18 tygodniu to niech napisze ja nie mam pojecia ile ma moje
reklama