reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
kilolek...superasny brzusio..a jeszcze fajniejszy ten babelek przy tobie:)))))
aha...i wcale nie jestes az tak przy kosci jak pisalas....wygladasz super:)))))

PRZYLACZAM SIE !! KILOLEK super wygladasz, az zapomnialam ze to Ty pisalas ze przy kosci jestes i nie zwrucilam uwagi wogole :-):-) wiec glowa do gory :-):-)

A ja poczulam dzidziusia i juz jestem szczesliwa i spokojniejsza :):):)

kilolek...superasny brzusio..a jeszcze fajniejszy ten babelek przy tobie:)))))
aha...i wcale nie jestes az tak przy kosci jak pisalas....wygladasz super:)))))

PRZYLACZAM SIE !! KILOLEK super wygladasz, az zapomnialam ze to Ty pisalas ze przy kosci jestes i nie zwrucilam uwagi wogole :-):-) wiec glowa do gory :-):-)

A ja poczulam dzidziusia i juz jestem szczesliwa i spokojniejsza :):):)
dzieki dziewczyny :-) aż się zarumieniłam :-)

dzieki dziewczyny :-) aż się zarumieniłam :-)

piękny brzusio! przystojniacha synek :-):-):-)

i powiem to teraz jeszcze raz: uważam, że śmiało możesz sobie sprawić strój kąpielowy 2-wu częściowy! będziesz wyglądała ślicznie!!!

aaa... tylko nie zapominajmy aby przykryć przykryć brzuszek pareo lub czymś podobnym;-)

a oto moje szczescie-17tygodni:-)

Snapshot_20090606_5.jpg

Snapshot_20090606_3.jpg

niestety w okazalosci nie dalo rady go zobaczyc,poniewaz wiercil sie a malo tego zakrywalo sie raczka,tak jakby mowilo-nie robcie mi zadnych zdjec..hihihi
tak bardzo chcialam zobaczyc czy to chlopiec czy dziewczynka,tak jak niektore z was juz wiedza ale niestety nie dalo rady,poniewaz bylo zle ulozone a w dodatku jak juz cos tam lekarz juz mogl zobaczyc to pepowinke mialo miedzy nozkami i powiedzial ze niestety musze poczekac jeszcze 4 tygodnie...moze i nawet lepiej :tak:
tak slodko sobie ruszalo usteczkami i wyjmowalo jezyczek:-p

normalnie slodycz,slodycz i jeszcze raz slodycz:-D

a oto moje szczescie-17tygodni:-)

Zobacz załącznik 138972

Zobacz załącznik 138973

niestety w okazalosci nie dalo rady go zobaczyc,poniewaz wiercil sie a malo tego zakrywalo sie raczka,tak jakby mowilo-nie robcie mi zadnych zdjec..hihihi
tak bardzo chcialam zobaczyc czy to chlopiec czy dziewczynka,tak jak niektore z was juz wiedza ale niestety nie dalo rady,poniewaz bylo zle ulozone a w dodatku jak juz cos tam lekarz juz mogl zobaczyc to pepowinke mialo miedzy nozkami i powiedzial ze niestety musze poczekac jeszcze 4 tygodnie...moze i nawet lepiej :tak:
tak slodko sobie ruszalo usteczkami i wyjmowalo jezyczek:-p

normalnie slodycz,slodycz i jeszcze raz slodycz:-D

Faktycznie slodziutki Twoj maluszek :) Ciesze sie ze u Was wszystko sie dobrze uklada :) Oby tak dalej :-):-) :*:*

anja_27 pięknosci gratuluje, ile ja bym dała, żeby już zobaczyć swoje maleństwo. Piękne masz i duże dzieciątko:-).

reklama
Do góry