reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
Dziewczyny - szok! :szok: Wy naprawdę macie brzuszki ciążowe! Tzn nie żebym nie wierzyła ale ja to raczej wyglądam jakbym na święta się objadła....:-D Brzuchol większy ale nie ma tego typowego dla ciąży kształtu. Może jutro się zmobilizuję i zrobię jakąś fotkę...
Normalnie każda z nas jest inna :-)

Dziewczyny - szok! :szok: Wy naprawdę macie brzuszki ciążowe! Tzn nie żebym nie wierzyła ale ja to raczej wyglądam jakbym na święta się objadła....:-D Brzuchol większy ale nie ma tego typowego dla ciąży kształtu. Może jutro się zmobilizuję i zrobię jakąś fotkę...
Normalnie każda z nas jest inna :-)
no wlasnie dziewuszki piekne brzuszki maja. :-D a u mnie ciagle bez zmian nic nie widac :-( moze wieczorkiem tylko troche brzuszek wyglada na najedzony.

no wlasnie dziewuszki piekne brzuszki maja. :-D a u mnie ciagle bez zmian nic nie widac :-( moze wieczorkiem tylko troche brzuszek wyglada na najedzony.

Jeszcze Wam wyskoczy brzusio i to pewnie z podwojna predkoscia :-):-) i bedziecie mogly dumnie paradowac jak niektore z nas :tak: Glowa do gory przynajmniej nie musicie sie jeszcze meczyc z ubiorem ( ja musialam nowe spodnie pokupik bo do niczego sie nie mieszcze) :-D

I stało się - oto mój tłuściutki brzuchol :zawstydzona/y: Tak jak mówiłam mało w nim kształtów ciążowych, a to już początek 18tyg...
a co wy myślicie?

Załączniki

• DSCN3358.jpg
    DSCN3358.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 72
  • DSCN3359.jpg
    DSCN3359.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 76
Ostatnia edycja:
Piekne brzuszki laseczki, jak widac kazda ma inny, jedna duzy druga malutki, najwazniejsze co jest w srodku. Ja tez juz mam brzuszek, nie az tak duzy jak Kilolek:) ale tez nie maly, rano sie prawie chowa, po poludniu powieksza a wieczorme to jakbym pileczke polknela:) Obiecuje zrobic zdjecie w srode, jak maz bedzie mial wolne i wtedy sie tez pochwale:)

Marta_Sz, Kilkolek, mary_mary - śliczne brzuszki (a ja myślałam, że ten mój jest ogromny a tym czasem jest całkiem normalny jak to dobrze móc się porównać i upewnić, że jest OK ! ).

reklama
dzieki dziewczynki za komplemnty:zawstydzona/y::-D
ja sama z zaciekawieniem czekam na kolejne wasze zdjatka,bysmy mogly sobie poogladac te nasze slodycze:tak:a nie bede ukrywac ze z zaciekawieniem poogladaloby sie te trojwymiarowe...no ale coz,zdzierusy zdzieraja na tym kupe kasy i nie wszyscy mozemy sobie na to pozwolic albo poprostu sa inne wydatki...ja osobiscie rowniez sie zastanawialam czy jest potrzeba robic te trojwymiarowe-wiem ze obraz jest ladniejszy..ale czy cos wiecej daje niz te zwykle:confused2:sama juz niewiem..ale napalilam sie jak jakas glupia na to i juz czekam do 3 lipca...:-D
pozdrowionka

Do góry