reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
cześć mamuśki !! Ja wczoraj byłam na usg u gina. Nie pisałam wcześniej bo nie miałam internetu. Więc z dzidzią wszystko ok. Bardzo urosła i nadrobiła już tydzień więc jeszcze tydzień jej został do nadrobienia. Nie wiem jaka jest długa ale wiem że główka to 38mm. Jak zrobie zdjęcie wydrukowi to zamieszcze, ale nie dzisiaj bo się rozłożyłąm z chorobą w łóżku.

cześć mamuśki !! Ja wczoraj byłam na usg u gina. Nie pisałam wcześniej bo nie miałam internetu. Więc z dzidzią wszystko ok. Bardzo urosła i nadrobiła już tydzień więc jeszcze tydzień jej został do nadrobienia. Nie wiem jaka jest długa ale wiem że główka to 38mm.
Niunians, bardzo sie ciesze, ze malenstwo zdrowe! To najwazniejsze:tak::-D

Bura piekne malenstwa :tak::laugh2:
moj maz strasznie chcial blizniaki i pamietam jak na usg bylo widac fasolke a moj mezus wyskoczyl z pytaniem ''to co tylko jedna'' :laugh2::-D

dziewczyny sliczne te wasze malenstwa!!! ja juz nie moge sie doczekac swojego skanu ale to w 21 tygodniu bede miala dopiero:wściekła/y: ale w 20 tyg lece do polski chce isc do ginekologa mam nadzieje ze poogladam malenstwo i dowiem sie czy syncio czy corcia:-p

a tak z innej beczki jakie duze sa wasze malenstwa? moze ktos jest w 18 tygodniu to niech napisze ja nie mam pojecia ile ma moje :happy:

teraz ciezko jest zmierzyc bo maluszki sie zwijaja wiec nie wiem jak dluga jest ale wazy 300 g :)

bura..mi jakos nie wchodzi twoje zdjecie:-(ale za to ciesze sie ze wszystko ok..i zycze powodzenia..napewno sobie dasz rade z maluszkami jak przyjda na swiat:-):-):-)to tylko kwestia dobrego rozplanowania sobie z maluszkami:tak:
ah..szkoda ze nie moge zobaczyc tych twoich cudeniek...:-(

śliczne te twoje bliźniaki bura... ale to musi być radość :)) ale też więcej kłopotów :(( ale nie ma to jak bliźniaki, wiem co mówie bo mam siostre bliźniaczkę i kuzynki bliźniaczki i babcia była bliźniaczką :))
ale to aż zadziwiające, że sama nie czekasz na bliźniaki :happy:
tyle bliźniaków w rodzinie... fiu fiu fiu ;-)

a oto moj brzuszek 18 tydzien w porownaniu z poczatkiem ciazy:happy:

Załączniki

• Image0212.jpg
    Image0212.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 106
reklama
Do góry