reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
Zaczynam sie coraz bardziej martwic :( A w nocy mialam koszmary o maluszku :( Ale podobno sny trzeba odbierac odwrotnie nie? :-(

nie sadze ze nie odzywanie sie przez jeden dzien jest powodem do zmartwien ale jak sie tym martwisz to moze zadzwon albo jedz do szpitala nie wiem jak wyglada w anglii procedura ale w polsce jak sie martwisz to dzwonisz do ginka i idziesz na wizyte!!

kiolek- masz bardzo wysoko brzuszek:-) śliczny!
Ja tez mam spory ale niziutko:-)
POZDROWIONKA

Marta_szc jesteśmy w tym samym termionie a ja nie mam wogóle prawie brzucha :-(
zobacz sobie na 8 albo 9 str...

śliczny masz brzuszek :-D

Fajny brzuszek ja nie mam jeszcze takiego duzego:-)a to moja druga ciaza:-)Fajna sukienka z kwiatuszkami:-)

Marta mam podobny brzuszek do Ciebie, ale jestem troszkę wyżej w ciąży. Ślicznie wyglądasz :)

No trochę przyduży ten mój brzuchol...i już mnie powoli denerwują pytania ludzi czy to bliźniaki albo że to 6msc :confused2::angry: A sukienka z Orsay`a bo tam taniej wyszło niż w sklepie ciążowym ;-)

Klaudia nie martw się, że dzidzia się nie rusza. Ja np. czuje rzadko cokolwiek :-(
Ale za to dzisiaj byłam u ginki i słuchałyśmy serduszka(czy tętna? zawsze mi się myli...tym czymś co jak długopis wygląda i do brzucha przykłada:)), i na początku doktor nie mogła znaleźć, ale jak z zaskoczenia zaczęło dudnić to mało z fotela nie spadłam:-) I gin powiedziała mi, że z doświadczenia już wie(ale nie na pewno), że jeśli zawsze tak trudno jest znaleźć tętno a potem tak mocno "wali" - to chłopak. Ale jeszcze sobie nie robie nadzieji...Chociaż byłoby cudownie jeśli to Olaf :-):-)

nie sadze ze nie odzywanie sie przez jeden dzien jest powodem do zmartwien ale jak sie tym martwisz to moze zadzwon albo jedz do szpitala nie wiem jak wyglada w anglii procedura ale w polsce jak sie martwisz to dzwonisz do ginka i idziesz na wizyte!!

Ginekologow tu nie ma.. polozna ma wszystko w dup... a lekarz rodzinny nic mi nie powie. Szpital odesle mnie do poloznej i tak kolo zamkniete. ale postaram sie myslec pozytywnie.

reklama
klaudzia może dzidzi się zmęczył tym ciągłym kopaniem i chce sobie odpocząć a ty szalejesz :)))) nie martw się nic cię przecież nie boli nie plamisz więc na pewno jest ok :))
na tak wczesnym etapie można czuć tylko wtedy gdy dzidzia będzie dobrze ułożona a jak się przewróci to można już nie czuć :))

Do góry