reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
E tam, nie ma się czym chwalić. Nie mam aktualnego zdjęcia, ale jakoś ostatnio mi brzuszek stoi w miejscu. W ogóle mam tak dziwnie - przez tydzień przybrałam na wadze 1,5 kg (od początku ciąży 3), a wizualnie schudłam. Jakaś taka sucha się zrobiłam, ciuchy na mnie wiszą. Mam wrażenie, że ta mała dwójka zjada mnie od środka.
A tak swoją drogą, to chyba się już wyspały, bo strasznie buszują :-) Aż się boję pomyśleć, co będzie, jak urosną - cztery nogi do kopania, cztery rączki do bicia...

jakie macie fajniste te brzuchalki, moj jeszcze nie chce sie tak na dobre pokazac, ale cierpliwie czekam :D slyszalam, ze w drugiej ciazy brzusio szybciej wyskakuje, bo miesnie sa juz oslabione.

kilolek ogromny!! ale przynajmniej już ci w autobusie miejsca ustępują :) który to tydzień ??
taa chciałabym... ostatnio 3 osoby się przeede mnie wepchały do uprzywilejowanej kasy w markecie :baffled:
Zdjęcie z 17 tc. W poprzedniej też miałąm duży, no ale teraz faktycznie jest ogromny

ja należe do takich ludzi co to by sie upomnieli o swoje ale w taki sposób, żeby tym ludziom się wstyd zrobiło. walcz o swoje !!!

musze mojego mężusia poprosić żeby mi zrobił ładne foto i też wrzuce swojego wielgachnego kochanego brzuchola.

reklama
ja należe do takich ludzi co to by sie upomnieli o swoje ale w taki sposób, żeby tym ludziom się wstyd zrobiło. walcz o swoje !!!

musze mojego mężusia poprosić żeby mi zrobił ładne foto i też wrzuce swojego wielgachnego kochanego brzuchola.
o nie, ja tak nie umiem! Zawsze się ze starymi babami wykłucałam jak sie o miejsce dopominały, że same są niekulturalne, więc teraz muszę być konsekwentna :-D a na powaznie to ja tak nie umiem.

Do góry