reklama
A oto mój wielki brzuch, na razie ubrany pokazuje ;-)
15tyg 4d (lub 16tyg 4d)
Zobacz załącznik 138305
Trochę za duże zbliżenie, no cóż, moja mama nie ma zacięcia do bycia fotografem heh.
Fajny brzuszek ja nie mam jeszcze takiego duzego:-)a to moja druga ciaza:-)Fajna sukienka z kwiatuszkami:-)
B
Bura
Gość
E tam, nie ma się czym chwalić. Nie mam aktualnego zdjęcia, ale jakoś ostatnio mi brzuszek stoi w miejscu. W ogóle mam tak dziwnie - przez tydzień przybrałam na wadze 1,5 kg (od początku ciąży 3), a wizualnie schudłam. Jakaś taka sucha się zrobiłam, ciuchy na mnie wiszą. Mam wrażenie, że ta mała dwójka zjada mnie od środka.
A tak swoją drogą, to chyba się już wyspały, bo strasznie buszują :-) Aż się boję pomyśleć, co będzie, jak urosną - cztery nogi do kopania, cztery rączki do bicia...
A tak swoją drogą, to chyba się już wyspały, bo strasznie buszują :-) Aż się boję pomyśleć, co będzie, jak urosną - cztery nogi do kopania, cztery rączki do bicia...
kilolek
podwójna listopadowa mama
taa chciałabym... ostatnio 3 osoby się przeede mnie wepchały do uprzywilejowanej kasy w markeciekilolek ogromny!! ale przynajmniej już ci w autobusie miejsca ustępująktóry to tydzień ??
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Zdjęcie z 17 tc. W poprzedniej też miałąm duży, no ale teraz faktycznie jest ogromny
ja należe do takich ludzi co to by sie upomnieli o swoje ale w taki sposób, żeby tym ludziom się wstyd zrobiło. walcz o swoje !!!
musze mojego mężusia poprosić żeby mi zrobił ładne foto i też wrzuce swojego wielgachnego kochanego brzuchola.
musze mojego mężusia poprosić żeby mi zrobił ładne foto i też wrzuce swojego wielgachnego kochanego brzuchola.
reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
o nie, ja tak nie umiem! Zawsze się ze starymi babami wykłucałam jak sie o miejsce dopominały, że same są niekulturalne, więc teraz muszę być konsekwentnaja należe do takich ludzi co to by sie upomnieli o swoje ale w taki sposób, żeby tym ludziom się wstyd zrobiło. walcz o swoje !!!
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)