reklama
i ja sie natchnełam ze zdjeciem
19 tc
dziewczyny to ja wam wkleję mój z przed tygodnia ( miałam zrobić nowe ale brzuch się nie zmienił -czyt, nie urósł) więc to mój 15t2d:
dodam że zawsze miałam z przodu troszkę brzusia- czyt sadełka
jak patrzę na wasze śliczne brzuszki to nie mogę się doczekać kiedy mój urośnie choć trochę
To ja też wkleję ;-)
16 tydzień:-)
wklejam moj brzusio, jutr zaczynamy 17 tydzien
16 tydzien 0 dni
Dziewczyny slioczne macie brzuchole:-)
Kasia fajna masz sukienke gdzie kupilas??a zrob zdjecie w tej ze sklepu takko bo ja jeszcze nie dotarlam do tego sklepu gdyz auto mi sie popsulo:-(
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Kasia fajna masz sukienke gdzie kupilas??a zrob zdjecie w tej ze sklepu takko bo ja jeszcze nie dotarlam do tego sklepu gdyz auto mi sie popsulo:-(
to pizamka hehe kupiona w anglii a sukienke to pozniej najwyzej zrobie i wstawie
aha ale sie zrobilam hehe a ja myslalam ze to sukienka:-)to pizamka hehe kupiona w anglii a sukienke to pozniej najwyzej zrobie i wstawie
A oto mój: 15 tc 5 dni
super brzusio:-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Natalunia śliczny zresztą wszystkie brzusie są śliczne ja poczekam aż mój troszkę bardziej wybije...
bo ciągle mi się zdaje że mam za mały :-(
jak widzę mój a np większe.. o dużo większe i w tym samym mniej więccej przedziale to aż się zaqstanawiam nad tym czemu taki mały mam
ale z drugiej strony dzisiaj poszliśmy nad ocean i mogłam się bez problemu kąpać i wskoczyć w dwuczęściówkę
bo ciągle mi się zdaje że mam za mały :-(
jak widzę mój a np większe.. o dużo większe i w tym samym mniej więccej przedziale to aż się zaqstanawiam nad tym czemu taki mały mam
ale z drugiej strony dzisiaj poszliśmy nad ocean i mogłam się bez problemu kąpać i wskoczyć w dwuczęściówkę
reklama