reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

i ja sie natchnełam ze zdjeciem :p
19 tc :)

Załączniki

• 19tc.jpg
    19tc.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 128
reklama
i ja sie natchnełam ze zdjeciem :p
19 tc :)

dziewczyny to ja wam wkleję mój z przed tygodnia ( miałam zrobić nowe ale brzuch się nie zmienił -czyt, nie urósł) więc to mój 15t2d:
p1060512.jpg

dodam że zawsze miałam z przodu troszkę brzusia- czyt sadełka :p
jak patrzę na wasze śliczne brzuszki to nie mogę się doczekać kiedy mój urośnie choć trochę

To ja też wkleję ;-)
mj3949_brzunio.jpg

16 tydzień:-)

wklejam moj brzusio, jutr zaczynamy 17 tydzien :D
16 tydzien 0 dni

p1060224.jpg

Dziewczyny slioczne macie brzuchole:-)

Kasia fajna masz sukienke gdzie kupilas??a zrob zdjecie w tej ze sklepu takko bo ja jeszcze nie dotarlam do tego sklepu gdyz auto mi sie popsulo:-(

Natalunia śliczny zresztą wszystkie brzusie są śliczne :-D ja poczekam aż mój troszkę bardziej wybije...
bo ciągle mi się zdaje że mam za mały :-(
jak widzę mój a np większe.. o dużo większe i w tym samym mniej więccej przedziale to aż się zaqstanawiam nad tym czemu taki mały mam :-p
ale z drugiej strony dzisiaj poszliśmy nad ocean i mogłam się bez problemu kąpać i wskoczyć w dwuczęściówkę :laugh2:

reklama
dziewczynki brzuszki rewelka ja tam żadnego sadełka u żadnej z Was nie dostrzegłam :-D
same chudzinki w ciązy

Do góry