reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
ja idę tylko na to usg 3d ze względu na to że do tej pory nie robiłam żadnych badań genetycznych, bo są drogie. U mnie w mieście badania usg genetyczne robią tylko raz w miesięcu bo przyjeżdża jakiś lekarz z Krakowa i jedna wizyta kosztuje 300 zł a zaleca się 3 takie wizyty więc ja wolę zrobić zwykle usg 3d z usg geetycznym bo kosztuje 290 zł. Badanie obejmuje nagranie na dvd całego badania, dokumentację zdjęciową, dokumentację cyfrową na cd, opis/wynik badania, konsultacje z lekarzem. a to stronka ośrodka gdzie będę robiła usg 3d 4d i am jest pokazana różnica w badaniu na filmikach
Filmy USG 4D, filmy USG 3D
a tutaj piszą co obejmuje badanie
USG 4D 3D genetyczne płodu - II tr.

To ja też wkleję ;-)
mj3949_brzunio.jpg

16 tydzień:-)

:-)Jak patrzę na swój brzuchol i inne chudzinki to stwierdzam że to chyba ukryte trojaczki:-).
:-)

dziewczyny to ja wam wkleję mój z przed tygodnia ( miałam zrobić nowe ale brzuch się nie zmienił -czyt, nie urósł) więc to mój 15t2d:
p1060512.jpg

dodam że zawsze miałam z przodu troszkę brzusia- czyt sadełka :p
jak patrzę na wasze śliczne brzuszki to nie mogę się doczekać kiedy mój urośnie choć trochę

Ostatnia edycja:
reklama
śliczne brzuszki :tak:
Ka..M nie martw się, jeszcze będziemy wszystkie narzekać jakie to nasze brzuszki są ciężkie, a lokator wiercipięta. A poza tym mój brzusio mniej więcej takiej samej wielkości. Zrobię zdjątko może później to pokażę jak wygląda.

Do góry