reklama
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Ja muszę jeszcze czekać 2 tygodnie do zobaczenia naszego dzidziulka. A miałam odstęp od wizyt prawie miesiąc. I tak jakoś długo, bo zawsze miałam co 2 tygodnie. Z tym, ze nie na każdym mialam usg,...
Natalko i tak masz fajnie. Ja zobacze dzidziusia tylko 2 wciagu calej ciazy. Teraz co bylam to 1 i drugi raz zobacze 10 lipca. No moze jak mi sie uda w Polsce isc prywatnie jak pojade na wakacje to 3. A tak bardzo bym chciala :--( Teraz co bylam to tylko 2 min widzialam maluszka
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Natalko i tak masz fajnie. Ja zobacze dzidziusia tylko 2 wciagu calej ciazy. Teraz co bylam to 1 i drugi raz zobacze 10 lipca. No moze jak mi sie uda w Polsce isc prywatnie jak pojade na wakacje to 3. A tak bardzo bym chciala :--( Teraz co bylam to tylko 2 min widzialam maluszka
Klaudia jak bedziesz wiedziala kiedy w polsce bedziesz znajdz na stronie w miescie klinike gdzie robia usg 3d i zadzwon wczesniej i umow sie wtedy bedziesz miala pewnosc albo popros szfagierke lub kogos zeby ciebie zapisał i wtedy bedziesz spokojna ze napewno bedziesz miala te usg
a ja sie wybieram na nie 24 tc mysle ze wtedy bedzie najlepiej
R
rouż
Gość
Mi lekarz powiedzial, ze usg polowkowe polaczone z 3D najlepiej zrobic w 20-22tc. U mnie jest to koniec czerwca, poczatek lipca.
Mi lekarz powiedzial, ze usg polowkowe polaczone z 3D najlepiej zrobic w 20-22tc. U mnie jest to koniec czerwca, poczatek lipca.
Mi lekarka powiedziala to samo wiec na polowkowym badaniu zrobie sobie 3d:-)
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Klaudia jak bedziesz wiedziala kiedy w polsce bedziesz znajdz na stronie w miescie klinike gdzie robia usg 3d i zadzwon wczesniej i umow sie wtedy bedziesz miala pewnosc albo popros szfagierke lub kogos zeby ciebie zapisał i wtedy bedziesz spokojna ze napewno bedziesz miala te usg
a ja sie wybieram na nie 24 tc mysle ze wtedy bedzie najlepiej
Kasiu tak zrobie. Musze zadzwonic do mojej przyszlej tesciowej, jedza troche ale mam nadzieje ze zrobi to dla mnie :-) a do Polski jade 13 lipca wiec akurat 20/21 tydzien to jak piszecie najlepszy czas na badanie 3D :-)
laparada
Fanka BB :)
dobra... tyle krzyku o te usg 3d i 4d... a tak na prawde jaka jest roznica? procz wizualnej?
tylko konkretne argumenty, a nie ze obraz jest śliczniejszy prosze, albo, że zobaczymybobasy w kolorze... bo sephia to średni kolor jak dla mnie
tylko konkretne argumenty, a nie ze obraz jest śliczniejszy prosze, albo, że zobaczymybobasy w kolorze... bo sephia to średni kolor jak dla mnie
reklama
R
rouż
Gość
ja do tej pory nie wiem czym sie rozni 3d od 4d. Jak bialam pokazana probke 3d to bylo wszystko ladnie widac ze szczegolami w kolorze sephia wlasnie, a jak wyglada 4D???