reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
Czesc !!! tak Was podglądam tzn Wasze brzuszki i nie moge sie napatrzec i doczekac kiedy mój taki urosnie....ale z doswiadczenia wiem , bo jestem mama pazdziernikowa 2008 ze szybko nadejdzie ten moment kiedy bede miała taki brzunio. Macie piękne brzuszki....a dla pocieszenia Wam powiem ze moj brzuchol przed porodem w 38 tygodniu miał w obwodzie 120 cm :)) wiec wcale nie mały hihi :)

Czesc !!! tak Was podglądam tzn Wasze brzuszki i nie moge sie napatrzec i doczekac kiedy mój taki urosnie....ale z doswiadczenia wiem , bo jestem mama pazdziernikowa 2008 ze szybko nadejdzie ten moment kiedy bede miała taki brzunio. Macie piękne brzuszki....a dla pocieszenia Wam powiem ze moj brzuchol przed porodem w 38 tygodniu miał w obwodzie 120 cm :)) wiec wcale nie mały hihi :)
Z tym czekaniem to jest mniej więcej tak:
1.Czekamy na II kreski na teście:-)
2.Czekamy na I-wsze usg, które potwierdza ciążę
3.Czekamy na jakieś sygnały potwierdzające tą ciążę ( mdłości, zachcianki itp):-D
4.CZekamy na II usg -wykluczające wady
5.czekamy na I-wsze ruchy maluszka
6.Czekamy na brzuszek który się w końcu ma pojawić i bicie serduszka:-) (tętno)
7.czekamy znowu na Usg -połowkowe
8.Już jesteśmy grube, zmęczone i czekamy na kruszynkę aż się urodzi:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Z tym czekaniem to jest mniej więcej tak:
1.Czekamy na II kreski na teście:-)
2.Czekamy na I-wsze usg, które potwierdza ciążę
3.Czekamy na jakieś sygnały potwierdzające tą ciążę ( mdłości, zachcianki itp):-D
4.CZekamy na II usg -wykluczające wady
5.Czekamy na brzuszek który się w końcu ma pojawić i bicie serduszka:-)
6.czekamy znowu na Usg -połowkowe
7.Już jesteśmy grube, zmęczone i czekamy na kruszynkę aż się urodzi:-D:-D:-D

kochana jeszzcze czekamy na pierwsze ruchy malucha :-)

reklama
Do góry