reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

Mamusie a nie byłoby wygodniej stosowac krem do depilacji bikini? Nakładam go sobie i nie muszę tam nawet zagladać:-D 10 min i po sprawie
ja jestem uczulona na te kremy...

ja natomiast w 2 trymestrze chodzilam normalnie na depilacje "watą cukrową" jak ja to nazywam. to tak samo jak cieplym woskiem, tyle, ze to na zimno.

a teraz to soie po prostu kupilam takie paski do depilacji wąsików (ok 6 zł) i sama sobie depiluje po kawałku ile dam rady;-)

reklama
dzien dobry wszystkim brzuchalkom i ich mamusiom:-)
tak z tydzien juz mi zeszedl odkad mialam wkleic kleinociki mojego synka..no a ze akurat teraz na temat to zmobilizowalam sie i zrobilam zdjecie...mam nadziejeze bedzie dosc wyrazne...

Zobacz załącznik 161670

szczerze mowiac nie mam zbyt dobrej wyobrazni no ale moj lekarz dopatrzyl sie ze to chlopiec no a ja szukajac dobrego potwierdzenia kazalam mu zrobic zdjecie:tak:jakby moj synos zamienil sie w dziewczynke...to rowniez bym sie nie obrazila:-Dno ale w tej chwili to mysle co ma byc to bedzie..najwazniejsze zdrowko i aby wszystko bylo ok...aha...ps.ja tam bardziej to widze pepowine niz siusiaka...wy moze dopatrzycie sie wiecej:zawstydzona/y::-p:tak::-D:rofl2:
dla mnie to wygląda na najnormalniejsze na świecie kulki (czyli jajeczka) :-p tylko takie troche podpuchnięte (co jest normalne). U mojego dziedzica też są podpuchnięte, bo hormony moje się dostały do łożyska, ale to mija kilka dni po porodze:tak:

Mamusie a nie byłoby wygodniej stosowac krem do depilacji bikini? Nakładam go sobie i nie muszę tam nawet zagladać:-D 10 min i po sprawie
Ja to się boję, że skórę tam podrażnię kremem, ale jak Ty tak robisz i jest o.k., to widocznie przewrażliwiona jestem. Ale ja używam maszynki i lusterka, he...he... Lustereczko powiedz przecie, która picza najpiękniejsza w świecie ;-):-) jakoś daję radę:tak:

Ja to się boję, że skórę tam podrażnię kremem, ale jak Ty tak robisz i jest o.k., to widocznie przewrażliwiona jestem. Ale ja używam maszynki i lusterka, he...he... Lustereczko powiedz przecie, która picza najpiękniejsza w świecie ;-):-) jakoś daję radę:tak:

hahaha ale pieknie to ujelas :-D:-D:-D:-D ja tez lustereczko, kremow do depilacji sie teraz boje ;-)

no to u mnie nie ma co mowic o jakiejkolwiek pomylce:-Dstwierdzily to najwieksze specjalistki niz sam ginekolog:-D;-):-)do porodu raczej juz usg nie bede miec robionego...(zbyt wielki koszt w holandii)bo za kazdym razem musze za to placic...no chyba ze mi sie nalezy jeszcze przed porodem ale tego to jeszcze niewiem:sorry:tak wiec pozostaje mi wierzyc i ufac wam;-):-)z tymi dorodnymi klejnotami:-D

Ja tez nie bede juz miec USG, wierze ze klejnociki mojego syneczka wyraznie widac i nie ma tu pomylki :-D:-D:-D wklejam zdjeciucho zrobione z profilu! jedno jajeczko i pyrteczek :-):-)

Załączniki

• oli 6.jpg
    oli 6.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 49
widze ze nie tylko ja mam z tym goleniem problemy...tak sie staram za kazdym razem jak moge ale i tak idzie to mi koszmarnie ciezko i dlugooo:szok:moj M niezbytnio sie chwapi by mi pomoc...co poprostu doprowadza mnie do obledu i juzx nawet mi sie nie chce go prosic a ponadto jakis wstyd mnie oblecial ze nie chce mu malej pokazywac i by golil mnie...chore:sorry::rofl2:no coz...z moim charakterkiem ze wszystko potrafie najlepiej i sama to niema sie co dziwic...musze se dac rade jakos...sprobuje nawet i z tym lusterkiem:sorry:

reklama
no no no...xxxklaudziaxxx...o pomylce nie ma mowy:-Dz moja niedorozwinieta wyobraznia sama bardzo dobrze widze te jajeczko i siusiaczka:-Dkrolewicz na sto procent.....
hihihih...tak jak zesmy wklejaly dzieciatka..to teraz calemu swiatu obnegizujemy nam nasze dzieciatka...hihihihdobrze ze sa male i nie maja jeszcze wstydu co tu mamusie wyprawiaja;-):-D

Do góry