reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze wyprawkowe zakupy

reklama
Ja bym nie kupowała. Jestem w 17 tygodniu i nie mam jeszcze nic. Kupiłam kiedyś okazyjnie jakieś body niemowlęce przed ciążą bo mi się spodobało i już nawet nie wiem gdzie to jest 😂 Zaczniemy kompletować za jakiś czas jak dowiemy się płci

Możesz wszystko to Twoja decyzja. Możesz być to miłe może być to przykre w zależności od Ciebie i tego co będzie się działo (a obie te rzeczy to przecież wielką dla nas zagadka;). To ma być jakby dobra wróżba;)?Bo okazji na vinted będzie mnóstwo spokojnie😀

Ja osobiście bym nie kupowała.
Chyba że masz miejsce, masz gdzie to odpowiednio trzymać i nie martwisz się, że ubranka np zżółkną lub źle się przechowają i nasiąkną zapachem "z kąta" .

Do góry