reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze urodziny maluszka-jak zorganizować?

:-)Widzę tu też znajome nicki z forum :-D my w niedziele robiliśmy roczkową imprezę, tort zrobiła teściowa, oczywiście truskawkowy, bo sezon się zaczął :-) Nina też zjadła kawałek :tak::tak: poza tym to wszystko robiłam sama, menu roczkowe obejmowało:
kotlety z kurczaka z sosem czosnkowym i serem, pieczone części z kurczaka w ostrej papryce, 3 surówki, 2 sałatki: warstwowa i warzywna, ziemniaczki, paluszki, chipsy, babeczki z czekoladą, babeczki z owocami, soki i napoje, winogrona, truskawki, banany i nektarynki :-) impreza na powietrzu, bardzo udana :-D

Nina wybrała książkę, tak jak mamusia ;-):-)

mm jak tak podcyztalam o jedzonku to az mi naszla ochota:)
super ze juz po wsyztskim i ze sie udalo wszytsko.
coreczka ksiazeczke wybrala:D no to ma cos z mamusi niezaprzeczalnie.
jak mozesz pochwal sie jakimis foteczkami:)

reklama
Oczywiście chętnie się pochwalę zdjęciami heh :-D:cool2:
Oczywiście czekam także na zdjęcia innych mam :-D chętnie podpatrzę coś na kolejną imprezę, chociażby moje urodziny ;-)

Załączniki

• P5180504.jpg
    P5180504.jpg
    46,6 KB · Wyświetleń: 502
  • P5180517.jpg
    P5180517.jpg
    50,6 KB · Wyświetleń: 506
  • P5180582.JPG
    P5180582.JPG
    44,7 KB · Wyświetleń: 508
  • P5180533.jpg
    P5180533.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 490
Kreatorka, torcik wygląda przepysznie i te truskaweczki mmm. Pycha :-D. Najlepsze jest zdjęcie Niny w żółwiku :tak:. Poprostu rewelacja. Zdjęcia masz na wcześniejszych stronach :tak:. Są tam zdjęcia L.a.N.a, MamaWiktorii i moje oraz innych mam.

kreatorka super zdj i zowlik wymiata. ja mam dla julki kolko do kapieli z takim daszkiem;p
a basenik zolwika plastikowy;p

co do zdjec z kolejnych urodzin to moment moment my w grudniu mamy 2 latka:D

Skąd ja to znam aby miało mc na początku później aby 3 a potem to już z górki a ROCZEK Kochana szybciej niż Ci się wydaje a jak już będą 1 to następne coraz szybciej, tak maluchy rosną:)

reklama
Pierwsze urodzinki to przede wszystkim dużo gości, balonów i serpentyn, tak żeby było kolorowo i wesoło. do tego pyszny torcik i inne przekąski może być również szampan aby wznieść toast za jubilata.

reklama
Do góry