reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze słowa naszych pociech

O widzę, że Anie robią duże postępy - brawo! :-)
Agnes jasne, że damy znać :-) .
Maxin no to do zobaczenia :-), mam nadzieję, że nie "z którąś" bo druga byłaby pokrzywdzona ;-)musisz z obiema :tak:

reklama
no Bartolo wrescie zacząl cos tam gadu gadu :-) :-) :-)
nie umie powiedziec mama wiec wola do mnie meme fajne to
a tak to jeszcze powie ga,pa,na,ne ostatnie ta heh no ale i tak najwazniejsze jest darcie japy najglosniej jak sie da hehe az bebenki pekaja...

laseczki- to spotkanie w Krakowie - KONIECZNIE!!! Ale tak jak pisała Trini mo ze lepiej poczkeac aż będzie cieplej - no bo gdzie teraz???? I zgrać to jakos z Maxin - co wy na to ?

Acha Marysia też sie odetkała wreszcie... ufff, a myślałam ze sie już zatkała na maxa.....:eek: Znów tata i baba jest na topie

Brawo dla wszystkich gadulkow!!!

Pisalam juz, ze uslyszalam wreszcie "mama"? (sorry, ale nie pamietam czy zdazylam, bo bylo to juz jakis czas temu, ale wtedy nie mialam na maxa czasu na net). Ala mowi to jako "am am", gdy chce jesc lub wie, ze zaraz dostanie. :tak: Oprocz tego teraz cwiczy spolgloski: "ssss", "wwwww", "fffffff" ;-) Fajnie brzmi "fefe" lub "wawa"

tAK TAK SPOTKAJMY SIE JAK NJA BEDE W KRAJU:-) supe by bylo

GRATULUJE DLA GADUL

Moja namietnie powtarza dada tata,papa,amam,mami,wrrrrr,grrr,a wczoraj nam sie wydawola kiedy podawalm jej zabawke jak by chcial powiedziec daj i mowila adaj:happy:

Moja jak dzisiaj była taka zmierzła od tych ząbków to pełzała i tak płaczliwie mówiła mamamamamama.

no to mój chyba skapaował co znaczy machanie głową na boki jak się mowi NIE - daje mu chrupki a on - główk a macha, zenie chce i zaczął je wywalać - zobaczymy jutro - jak dalej się to będzie powtarzać tzn. ze opanował ta umiejętność.
no i za kazdym razem jak widzi jedzenie lub je to mówi "am"
oczywiście mówi też:
  • mama
  • tata, tati
  • baba
  • ania, aja
  • ares, ajes lub aaaa
więcej słów nie używa :confused:

reklama
Do góry