reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze ruchy...

reklama
Mycha spróbuj wieczorkiem wypić skalanke mleka, potem połóż sie i poczekaj jakies pól godziny - cos powinno się zaczać dziać :) życze powoedzenia w wyczuwaniu :)

Cleo! Wypróbuję Twój sposób. mam nadzieję, że w końcu któreś się porządnie ruszy. Że też im ciasno nie jest... :) ;)

Cleo dzięk na pewno wypróbuję! ;)

Magolis a może to takie dwa małe leniwce, które cały czas śpią!? :D

a moja dzidzia dzis bardzo ruchliwa :) co sobie usiade to zaraz takie chrobotki sie zaczynają. Chyba jakiś sportowiec będzie ;D

Cleo moze piłkarz, lepiej nie bo co by mu z tego przyszło! :laugh:

a moze to mała baletnica? ;)

Mycha! Ustaliliśmy już mężem, że maluchy będą bardzo grzeczne i kochane więc może rzeczywiście się przejęły i już się starają? ;)

Margolis może byś poczuła juz ruchy .co???....bo ja na Tobie się będę wzorować.kiedy się mam spodziewać naszych maluchów....cholercia tez sie nie moge doczekac.....a Ty jesteś dwa tygodnie do przodu ;)

Ja też jeszce nic nie czuję, no ale to pierwsza dzidzia i lekarz mówił cos o 20 tyg :) także czekam z utesknieniem ......

reklama
Aga! Też bym już chciała ale coś mało ruchliwe te moje maluchy, spróbuję je dziś mlekiem poruszyć jak pisała Cleo. Zobaczymy. ;)

Do góry