reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze ruchy...

Dziewczynki nie wiem jak u was ale moja mała w brzusiu to tak mocno się wierci że aż mnie ciary przechodzą :laugh: oytatnio mąż akurat trzymał rękę na brzusiu i był przekonany że to co poczuł to była rączka!!! niech mu będzie !!

reklama
Moje maluchy też się strasznie wiercą, może upału też nie lubią?? Jak odsłonię brzuch i trochę poczekam to widzę jak się kręcą pod skórą. :)

Mój chłopak też się strasznie wierci i kopie! :) zwłaszcza jak sobie spokojnie usiąde,to mogę zobaczyć jak sie brzuch rusza, fajna sprawa, jak tak podkakuje!!!!! no i jak kładę się spać to ON zaczyna swoje kopanko :D

Moje Baby znów ostatnio wzmożyło swoją aktywność,nie tyle ilość kopniaków na dzień co ich intenyswność. Czasami jak mi "zakopie"to aż kołdra skacze.

Ah ...te nasze kochane małe pociechy ;) to niesamowite ile mają siły,są takie maleńkie a tak silnie kopią.Mój brzusio tez cały sie rusza zawsze jak usiąde lub sie położę,a najzabawniejsze jest to jak reaguja na to moi bliscy,zawsze krzyczą "jejku ale skacze"i sie śmieją hehe.Czesto czuje jak moje maleńtwo wpycha rączki lub nóżki w ktoryś z boków lub biodra.Jeszcze troszkę i zacznę dostawać po rzebrach :D.Nie mogę doczekać sie rozwiązania,kiedy zobacze ktoż tak sie wiercił i kopał mamusie :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Pozdrawiam :)

Moje Dzieciątko ostatnio ma nową zabawę - za bardzo nie wiem na czym ona polega, ale jest to coś na styl przeciągania - zaczyna się na lewym boczku a kończy na prawym z zatrzymaniem po którejś stronie i wówczas mój brzuchol wygląda jakby któs go z jednej strony napompował a z drugiej jest praktycznie płaski. Mareczek twierdzi, że te "górki" po jedej ze stron to na pewno główka,ciekawe czy ma rację.

U mnie teraz dokladnie można wyczuć stópki bo są u góry brzucha,a rąsie tez dobrze czuć w okolicy podbrzusza ;D
No i dalej się wierci jak szalony ;D

A ja zapomniałam dodać ze mała mi sie obróciła i teraz jest pupą na dole!no ale mam nadzieje że wróci do poprzedniego ułożenia i nie będzie CC :p

Mycha! a ja wprost przeciwnie mam nadzieję, że maluchy pozostaną w położeniu poprzecznym i będzie cesarka... :)

reklama
Pewnie bęxzie,bo teraz lekarze przy bliźniakach nie decydują się na naturalne porody,chyba,że to już kolejne dzieci.

Do góry