reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze ruchy...

Natalko tak jak radzi Cleo jak powrócą jakies bóle i będziesz dalej sie martwić to idz do gina.
Ja też jeszcze nie wyczówam konkretnych ruchów, jeżeli to twoja pierwsza ciąża to jeszcze trzeba poczekać!

Pozdrawiam

reklama
Dzięki dziewczyny!Jak wychodziłam ze szpitala to lekarz mnie badał oraz miałam robione usg i powiedział ze wszystko jest w pozadku,własnie ogolnie czuje sie dobrze brzuszek juz mnie nie boli biore duphaston i nospe 2 razy dziennie.Jak do Was napisałam to maleństwo minimalnie pukało mi w brzuszek,wiem ze na konkretne ruchy musze poczekac,ale gdy bylam w szpitalu to tak fajnie mnie rano gilgotało w brzuszku a jak wrociłam ze szpitala to w ogole nic nie czułam,ale dzis tak minimalnie wiec moze poprostu dzidzia jest spokojniejsza?Gdyby coś bylo nie tak to chyba cos by sie działo prawda?Niewiem poobserwuje jeszcze pare dni moje malenstwo i zobaczymy.Tak bardzo sie boje bo nie chce stracić mojego skarbka :(

Ciepłe buziaczki dla Was i dziękuje za rady podtrzymujecie mnie na duchu!

!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: stało się :laugh: :laugh: :laugh: !!!!!!!!

Dzisiaj poczułam trzy konkretne kopnięcia jedno za drugim poprawej stronie! Jakie to dziwne uczucie,
jakby w brzuchu był obcy he he.To oczywiście żart mam nadzieję że teraz bezie ich coraz więcej ;D

Mycha jak napisałaś o tym obcym to przypomniał mi się mój mąż gdy byłam w ciąży z małą.
Jak pierwszy raz poczuł i zobaczył jak brzuch się podniósł,to powiedział ze śmiechem: jak w horrorze z filmu Obcy.
Ale się uśmiałam!!
Teraz to coraz silniej będzie się odczówać te kopniaki :laugh:

reklama
a ja ostatnio wieczorem lubie obserwować jak maluszek sie rusza, kopie a mój brzuszek podskakuje razem z nim ;D

Do góry