reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze ruchy

Ach te śliwki w czekoladzie mniam, mniam.
Ja za to mam ochotę na kalafiora i ... fasolkę zółtą szparagową.
Zaraz zrobię sobie hihihihi :-D
A na śniadanko były jagodzianeczki - hmmm pychaaaaaaaaaaa :laugh2::laugh2::-D

reklama
Dzis po porannym spacerze z Jula, polozylam sie (oczywiscie po jedzonku :laugh2:) i obserwowalam "kolysanke", jaka urzadzil mi Dzidzius :))))) To juz nie sa "ruchy motylka", a raczej breakdance :laugh2: i to z kazdej strony! Nie moge sie doczekac, az Piotrek zobaczy, co wyrabia nasze Malenstwo :))))) :tak:

gosiak... mój smerfik też szaleje na całego:tak: Jak leże jak siedze jak chodze. W każdej sytuacji daje znac o sobie. Ale niestety kolejny uparciuch w brzusiu bo przed tatusiem niechce sie popisac. A jak M położy rękę zaraz przestaje. Juz sie śmiaąm ze jakąś złą energie mu przesyła:-D

Mój M dzisiaj próbował naszą Hanię nakłonić na rozmowę ale nie chciała z nim gadać;-)

Madziunia ciągle o tych jagodach mówi, a ja bym sobie zjadła pierogi z jagodami;-)

Magdziunia na fasolkę szparagową to i mi narobiłaś chętkę...mniam...
U mnie jutro na obiadek fasolka po bretońsku:-D mniam- najlepszą robi mama.
Do tej pory czułam tylko motylki,a teraz jak przyłożę rękę do brzusia czuję porządne kopniaki...Strasznie boli mnie kręgosłup-Wy też tak macie?

GOSIU TO ZNACZY ZE MASZ PRACOWAC ABY CIE NIE BOLAL :-)

MAJECZKO nie wiem co na to poradzic mnie tylko czasem zaboli :-) Ciesze sie ze juz czujesz ruchy

Ja wczoraj czulam moja KSIEZNICZKE caly dzien szalala od rana tak do 23 ale przynjamniej wiedzialam ze jej nic nie ma :-)
Dzis od rana tez daje kopniaczki ale narazie nie tak intensywne jak wczoraj ale najwazniejsze ze ja JA czuje :-)

reklama
No to i ja mogę się nareszcie pochwalić takimi solidniejszymi kopniakami.
Wczoraj cały dzień czułam ... może dlatego, że przeleżałam prawie cały dzień.
Najpierw czułąm takie napięcie w brzuszku a później kop, puk.
Było to zabawne i powoli zaczynam się przyzwyczajać do tego uczucia.
Pytałam już kilku dziewczyn jak one odczuwają bądź odczuwały ruchy dzidzi.
Potwierdziły to co i ja odczuwam, więc jestem spokojniejsza.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry