reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze ruchy

Ja też kopniaczki czuję codziennie i to w każdej pozycji jak stoję idę siedzę czy leże:-D
A co do bólu kręgosłupu to mam potworny ból np przy wstawaniu jak leże na płasko. nie wiem czy to normalne ale na ostatniej wizycie powiedziałam o tym a on na to że tak musi być:-(
No ale jeżeli wy też tak macie to się uspokajam a dla Julci to zniosę to:tak:
Tylko że czasem trudno mi stać na nogach albo wyprostować się:-(

reklama
lilunia83 u mnie też długo nie mogliśmy wyczuć ruchów a mąż czuje je dopiero gdzieśod 2 tyg a więc od ok 22 tyg. ale każda z nas czuje kopniaczki w innym czasie. Jeszcze się doczekacie;-) Bądźcie cierpliwi;-);-)

Mój jakos nie ma cierpliwości zeby trzymać rękę i oczekiwać...a potem mówi, że nie czuje...ale widział podskakujacy brzusio wiec juz cos.

KAKA u mnie tak samo moj M nie ma cierpliwosci czekac na kopniaki co mu sie dziwie bo ja bym na jego miejscu czekala do skutku ale tak juz chyba faceci maja :-)
Moj woli patrzec heheh :-)

reklama
heh nie wiem czy powinnam sie nie pokoic ale jakies te ruchy mojego dzidziusia sa słabe cosik tam w brzuszku czuje - czasem jednak niezbyt czesto. Czy to cos powaznego, czy poprostu powinnam wiecej lezec , odprezac sie itd bo dzidzius jest zmeczony a moze leniuszka mam w brzuszku ?
Mój męzczyzna tez chciałby poczuc w koncu ruchy ....To 22 tydzien a jakos ta słabiutko to wszystko sie dzieje

Do góry