reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze ruchy

No jakbys zdawala na medycyne to bysmy tu mieli teraz madra glowe :-)
A jak dzis u ciebie kopniaczki ??????????? u mnie caly czas kopie az zaczynam sie martwic czy nic jej nie ma ale wiem ze czasem ma takie dni ruchliwe :-)

reklama
Dorotko witaj - jakoś nie miałam czasu na poleżenie.
Mąż dziś wyjechał a wczoraj pakowania było, że ho ho.
Natomiast dziś rano poryczałam się i już tęsknię za moim kochanym mężulkiem ... czy ja wytrzymam tyle dni bez niego :-:)-:)-(

Rano położyłam się i jadłam ptasie mleczko - po 10 minutkach poczułam kopniaczki po lewej stronie, nawet je widziałam.
Mam nadzieję, że to były kopniaczki - czułam je tak wyraźnie.
Najważniejsze, że teraz już wiem, jak je rozpoznawać ... tylko nie czuję tego przekręcania się dzidzi, brzuszek nie faluje ... może jeszcze czas ... dopiero jest 22tc.
Ale badania usg wcześniejszego też nie odpuszczę sobie i napewno już się dowiem kto mnie tak dziś kopał i ... nadal kopie :-D

Miłej niedzieli :-)

Mój smerfik też dziś bardzo aktywny, bo i pogoda pikna była. Dziś poraz pierwszy poczułam jakby rączką lub nóżką przesuwał pod powłoką brzuszna. Tak przesuwajaca sie kulka:laugh2:

reklama
Do góry