niemowdomniemajka
Aktywna w BB
Ajjj teraz doczytałam, jutro transfer ? jak cudooownie, wszystko bym oddała żeby być już w tym miejscuMi tak samo, jakbym urodzila to bym miala prezent na urodziny❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ajjj teraz doczytałam, jutro transfer ? jak cudooownie, wszystko bym oddała żeby być już w tym miejscuMi tak samo, jakbym urodzila to bym miala prezent na urodziny❤
Super wiadomość, to do dzieła kobieto!Jutro o 13:50
Date pokazuje na 30 sierpnia
Ale jakos sie boje
Do tego wzielam tydzien wolnego i bede tylko rozmyślać
Doczekasz sieAjjj teraz doczytałam, jutro transfer ? jak cudooownie, wszystko bym oddała żeby być już w tym miejscu
Ładuje w siebie dobroci i walczymy o piękne endoDoczekasz sie
już zaczynam trzymać kciukiJutro o 13:50
Ale jakos sie boje
O rety rety, to musi być szczęśliwy dzień!Jutro o 13:50
Ale jakos sie boje
co do mrożenia komórek to tez sa rożne opinie, mi lekarz osobiście powiedział ze mrożenie nie psuje jakość komórek ale istnieje szansa za na 10 komórek 1 odpadnie wiec to tez nie jest dużoTeraz to już sama głupnę. No wychodzi na to, iż zamrozili komórki jajowe, bo przecież nie zamroziliby niewykształconych zarodków. Dzięki za wiadomość. Jutro zapytam. Jestem załamana...
u mnie odroczony transfer odbył sie w następnym cyklu po punkcji, odroczony był z powodu pobrania dużo jajeczek przez co moje jajniki były napuchnięte wiec organizm musiał odpocząć, niestety transfer sie nie udał.@Blue1996 i @marzycielko - jestem na 86 stronie czatu, także powoli nadrabiam, ale proszę powiedzcie mi jak u Was wygląda sytuacja po odroczonym transferze. Jaki czas po jego odroczeniu miałyście transfer, no i czy się udało? Ja też mam odroczony ze względu na ryzyko hiperstymulacji.
Jutro o 13:50
Ale jakos sie boje