Jesteście niesamowite. Miło wiedzieć że też są osoby które przeżywają to samo. Mega wsparcie o 21 czeka mnie "ostateczny" zastrzyk no i czekamy do czwartku...Jest to na pewno stres i ogromne emocje, ale bez obaw, nie ma jakiegoś strasznego bólu. Oczywiście zależy kto jaki ma próg bólu, aczkolwiek osobiście gorzej wspominam np. Sono hsg jako same badanie oczywiście po punkcji potrzeba kilku dni aby dojść do siebie. Dużo odpoczywaj, dbaj o siebie i pozwól sobie na wszystkie emocje. To trudny czas i pamiętaj, że jesteś bardzo silna skoro doszłaś do tego miejsca. Dasz radę
Kciukasy, żeby wszystko szło po Twojej myśli
reklama
niemowdomniemajka
Aktywna w BB
Jeszcze chwila i będzie po wszystkimJesteście niesamowite. Miło wiedzieć że też są osoby które przeżywają to samo. Mega wsparcie o 21 czeka mnie "ostateczny" zastrzyk no i czekamy do czwartku...
Lilli2
Fanka BB :)
Może powiedz nam coś o sobie, jaka jest Twoja historia, jak długo się staracie, jakie badania macie za sobą?Jesteście niesamowite. Miło wiedzieć że też są osoby które przeżywają to samo. Mega wsparcie o 21 czeka mnie "ostateczny" zastrzyk no i czekamy do czwartku...
Cześć. Chcę się przywitać. To niesamowite ile tutaj was jest też zaczynam swoją przygodę, in vitro. Jestem w trakcie ktotkiej stymulacji. Dzisiaj właśnie byłam na monitoringu. Jadę jeszcze w czwartek a we wtorek prawdopodobnie punkcja. Jestem przerażona nadmiarem informacji leków i badań.
Staraliśmy się z mężem przez pół roku bez rezultatu...po badaniach okazało się że mąż nie może mieć dzieci. Zdecydowaliśmy się na in vitro z nasieniem dawcy. Z mojej strony jest wszystko ok. Jesteśmy na długim protokole. Leczymy się w klinice w Gdansku. Wstępnie jesteśmy zadowoleniMoże powiedz nam coś o sobie, jaka jest Twoja historia, jak długo się staracie, jakie badania macie za sobą?
Cześć. Chcę się przywitać. To niesamowite ile tutaj was jest też zaczynam swoją przygodę, in vitro. Jestem w trakcie ktotkiej stymulacji. Dzisiaj właśnie byłam na monitoringu. Jadę jeszcze w czwartek a we wtorek prawdopodobnie punkcja. Jestem przerażona nadmiarem informacji leków i
Lilli2
Życzę, żebyście do końca byli zadowoleni i oczywiście, żeby udało się za pierwszym podejściemStaraliśmy się z mężem przez pół roku bez rezultatu...po badaniach okazało się że mąż nie może mieć dzieci. Zdecydowaliśmy się na in vitro z nasieniem dawcy. Z mojej strony jest wszystko ok. Jesteśmy na długim protokole. Leczymy się w klinice w Gdansku. Wstępnie jesteśmy zadowoleni
witaj w naszym gronie to przerażenie masą informacji jest jak najbardziej zrozumiałe. Ale my kobiety jesteśmy bystre i silne, więc damy radę z tym wszystkim powodzenia!Cześć. Chcę się przywitać. To niesamowite ile tutaj was jest też zaczynam swoją przygodę, in vitro. Jestem w trakcie ktotkiej stymulacji. Dzisiaj właśnie byłam na monitoringu. Jadę jeszcze w czwartek a we wtorek prawdopodobnie punkcja. Jestem przerażona nadmiarem informacji leków i badań.
niemowdomniemajka
Aktywna w BB
Hej, spokojnie, też byłam na krótkim - w piątek miałam już punkcję zaczęliśmy wizyty związane z ivf 25.10.Cześć. Chcę się przywitać. To niesamowite ile tutaj was jest też zaczynam swoją przygodę, in vitro. Jestem w trakcie ktotkiej stymulacji. Dzisiaj właśnie byłam na monitoringu. Jadę jeszcze w czwartek a we wtorek prawdopodobnie punkcja. Jestem przerażona nadmiarem informacji leków i badań.
Nadal nic nie wiem, ale na forum można pisać dziewczyny odpowiadają, mają ogromną wiedzę i doświadczenie
Ja czekam na informacje z kliniki co do ilości maluchów ♥
reklama
Lilli2
Mamy ostatecznie 3 zarodki teraz tylko zajść za pierwszym i spełni się to co napisałaś!Przestań tak myśleć! Jedna ma 20 komorek co da 5 zarodkow i moze zajsc w ciaze za 4 razem.
A Ty mozesz miec 7 komorek, 3 zarodki i zajsc za pierwszym! Czekamy do srody
Podziel się: