reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

reklama
Witam. Od jakiegoś czasu czytam Wasze wpisy. Przechodzę to samo. U mnie dzisiaj 10dc w czwartek mam punkcję. Stresuje się ale i nie mogę się doczekać...
Heeej🙂 zapraszamy serdecznie,
Mało się dzieje, ale na bierząco aktualizujemy nasze stany zdrowia fizyczne jak i psychiczne 🙂 czuj się jak u siebie 🍀♥️
Ja aktualnie czekam na wyniki punkcji 🙈 nie wytrzymam jutro i przedzwonię do kliniki😂 trzymaja mnie w niepewności od piątku (dostałam tylko info że nadaje się 10🥚). Mówili do 30 pani dostanie.. najdłuższe 7 dni w życiu 🥹

Hejka. Jak sytuacja @Devin? Co tam obecnie się dzieje u Ciebie? Jak forma @Lilli2? Ja mam jutro kontrolną wizytę w 13dc, a w międzyczasie COVID 😷 także zobaczymy co tam się okaże 😬

Heeej🙂 zapraszamy serdecznie,
Mało się dzieje, ale na bierząco aktualizujemy nasze stany zdrowia fizyczne jak i psychiczne 🙂 czuj się jak u siebie 🍀♥️
Ja aktualnie czekam na wyniki punkcji 🙈 nie wytrzymam jutro i przedzwonię do kliniki😂 trzymaja mnie w niepewności od piątku (dostałam tylko info że nadaje się 10🥚). Mówili do 30 pani dostanie.. najdłuższe 7 dni w życiu 🥹
Jak się czułaś po punkcji? Mega się stresuje bo słyszałem że po punkcji jest dosyć spory ból🫣 najgorsze w tym wszystkim jest czekanie...i taki wewnętrzny niepokuj.😔
W jakiej klinice jesteś?

Jak się czułaś po punkcji? Mega się stresuje bo słyszałem że po punkcji jest dosyć spory ból🫣 najgorsze w tym wszystkim jest czekanie...i taki wewnętrzny niepokuj.😔
W jakiej klinice jesteś?
Zadziwiająco dobrze 🙂 lekki ból jak na @ ale dostałam ketonal. 10 min podniosły mnie na łóżku i wyszłam na wizytę do dr. Napiłam się wody, 5 min było ok i zjadłam. Wiadomo byłam śpiąca ,
W domu odpoczywałam cały piątek, a w sobotę na Wieczorku tańcowałam 😊 musiałam uważać przy siadaniu bo czułam ucisk, ale do zniesienia wszystko 🙂 będzie dobrze, nie stresuj się 🙂 wiadomo, że każdy ma inny próg bólu.
Jeśli Cię to pocieszy to ja czekam 3 dobę na informacje z kliniki i cisza 🥹 to dopiero stres 🥹 (żarcik oczywiście) każdy ma inne zmartwienia 😊
INVIMED Wrocław

Hejka. Jak sytuacja @Devin? Co tam obecnie się dzieje u Ciebie? Jak forma @Lilli2? Ja mam jutro kontrolną wizytę w 13dc, a w międzyczasie COVID 😷 także zobaczymy co tam się okaże 😬
Daj znac✊🏻 podobno covid traktują jako grypę? A podczas przeziębienia tu dziewczyny pisały ze wtedy organizm walczy z przeziębieniem a zarodek łatwiej sie przyjmuje😃
Bo Lekarz pewnie bedzie chcial odroczyć 🙂

reklama
Daj znac✊🏻 podobno covid traktują jako grypę? A podczas przeziębienia tu dziewczyny pisały ze wtedy organizm walczy z przeziębieniem a zarodek łatwiej sie przyjmuje😃
Bo Lekarz pewnie bedzie chcial odroczyć 🙂
jeżeli nie wystąpi temperatura powyżej 37,5 stopnia to nie zwracamy w ogóle uwagi na ten covid😉 od czwartku włączamy progesteron i 5.12 zabieramy śnieżynkę do domu🥰

Do góry