reklama
niemowdomniemajka
Aktywna w BB
Hej, dziś dostałam informację nt. maluchów mamy 3 stres nie do opisania, od wczoraj chodziłam jak ćma ale już jest dobrze. Teraz czekamy na i startujemy
Lilli2
Fanka BB :)
Mi wywróżyła i uda się za pierwszym razemTo wywróż nam coś dobrego
super wieści! też mamy trzy, niby do trzech razy sztuka, ale oczywiście uda się za pierwszymHej, dziś dostałam informację nt. maluchów mamy 3 stres nie do opisania, od wczoraj chodziłam jak ćma ale już jest dobrze. Teraz czekamy na i startujemy
niemowdomniemajka
Aktywna w BB
Mi wywróżyła i uda się za pierwszym razem
super wieści! też mamy trzy, niby do trzech razy sztuka, ale oczywiście uda się za pierwszym
Oczywiście, że za 1 trzeba myśleć nad 3 pokojem
Devin
Moderator
Uda nam sie przy najbliższym transferzeTo wywróż nam coś dobrego
Devin
Moderator
Musi tak bycmam nadzieję, że w grudniu będzie Twój czas
marzycielko
hej, znowu przesunęli nam wynik dofinansowania tym razem na 19.01.2023.
dobrze ze juz nie czekam na ta dofinansowanie bo cos czuje ze beda je tak przedkładać dopóki nie wejdzie dofinansowanie od państwa dla wszystkich. Troche szkoda bo pewnie nie zalapiemny sie ani na jedno ani na drugie a musimy sie zapożyczy aby podjesc do kolejnego transferu
kilka miesiecy nie bylam w klinice wiec w poniedzialek mam wizyte aby zobaczyc czy wnetrze wyglada dobrze, jezeli wszystko bedzie dobrze to mam nadzieje ze dostanie zielone swiatlo na zrobienie badan immunologicznych
dobrze ze juz nie czekam na ta dofinansowanie bo cos czuje ze beda je tak przedkładać dopóki nie wejdzie dofinansowanie od państwa dla wszystkich. Troche szkoda bo pewnie nie zalapiemny sie ani na jedno ani na drugie a musimy sie zapożyczy aby podjesc do kolejnego transferu
kilka miesiecy nie bylam w klinice wiec w poniedzialek mam wizyte aby zobaczyc czy wnetrze wyglada dobrze, jezeli wszystko bedzie dobrze to mam nadzieje ze dostanie zielone swiatlo na zrobienie badan immunologicznych
Ciekawa jestem jakie dokładnie badania Ci zleci. Daj znać.hej, znowu przesunęli nam wynik dofinansowania tym razem na 19.01.2023.
reklama
marzycielko
badania mam juz zleconeCiekawa jestem jakie dokładnie badania Ci zleci. Daj znać.
jak bede w domu to moge ci powiedzic co dokladnie mamy zbadac
Podziel się: