Devin
Moderator
Moze ja powinnam byc wróżkąMamy ostatecznie 3 zarodki teraz tylko zajść za pierwszym i spełni się to co napisałaś!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze ja powinnam byc wróżkąMamy ostatecznie 3 zarodki teraz tylko zajść za pierwszym i spełni się to co napisałaś!
nam sie udalo, jestem w 5 miesiącu. To trzymam kciuki i życzę powodzenia z calego sercaHej w sierpniu sie udało ale poroniłam.
W grudniu podchodzę do transferu
A u Ciebie co slychac?
Super znacie juz płeć?nam sie udalo, jestem w 5 miesiącu. To trzymam kciuki i życzę powodzenia z calego serca
mam nadzieję, że w grudniu będzie Twój czasSuper znacie juz płeć?
Ale czas szybko leci, byłabym juz w polowie
Super, trzymamy mocno kciukinam sie udalo, jestem w 5 miesiącu. To trzymam kciuki i życzę powodzenia z calego serca
To wywróż nam coś dobregoMoze ja powinnam byc wróżką
Byłaś dziś na badaniu? Trzymamy mocno kciuki, daj znaćmam nadzieję, że w grudniu będzie Twój czas