reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

reklama
Hejka. Jak sytuacja @Devin? Co tam obecnie się dzieje u Ciebie? Jak forma @Lilli2? Ja mam jutro kontrolną wizytę w 13dc, a w międzyczasie COVID 😷 także zobaczymy co tam się okaże 😬
U mnie dziś 1 dc po punkcji. Już dawno się tak nie cieszyłam z okresu :) samopoczucie bardzo dobre, w końcu czuję, że zeszła ze mnie cała opuchlizna. Jutro wizyta kontrolna i zobaczymy co dalej. Jestem dobrej myśli.

@Kejcik super, że śnieżynka będzie niedługo z Wami 🍀 kibicuję mocno🤞🏼🤞🏼

@Bolilol Wasz Bombelek powoli się zadomawia na najbliższe 9 miesięcy💚

reklama
Jak się czułaś po punkcji? Mega się stresuje bo słyszałem że po punkcji jest dosyć spory ból🫣 najgorsze w tym wszystkim jest czekanie...i taki wewnętrzny niepokuj.😔
W jakiej klinice jesteś?
Jest to na pewno stres i ogromne emocje, ale bez obaw, nie ma jakiegoś strasznego bólu. Oczywiście zależy kto jaki ma próg bólu, aczkolwiek osobiście gorzej wspominam np. Sono hsg jako same badanie🙈 oczywiście po punkcji potrzeba kilku dni aby dojść do siebie. Dużo odpoczywaj, dbaj o siebie i pozwól sobie na wszystkie emocje. To trudny czas i pamiętaj, że jesteś bardzo silna skoro doszłaś do tego miejsca. Dasz radę 💚
5.12 mam usg i podejrzewam ze 11.12 transfer ☺️
Kciukasy, żeby wszystko szło po Twojej myśli 🤞🏼🤞🏼

Ostatnia edycja:
Do góry