Devin
Fanka BB :)
oby rosło i zostalo na 9 miesiecy!!super!!tak, w czwartek ale zrobiłam też już dzisiaj i w 4dpt mam 3,76
Ale szybko mialas odwagę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oby rosło i zostalo na 9 miesiecy!!super!!tak, w czwartek ale zrobiłam też już dzisiaj i w 4dpt mam 3,76
Jak wyglada u Ciebie transfer? Leżysz po,czy odrazu wychodzisz?tak, w czwartek ale zrobiłam też już dzisiaj i w 4dpt mam 3,76
To jakos tydzien przede mna 3mam kciuki!!jeżeli nie wystąpi temperatura powyżej 37,5 stopnia to nie zwracamy w ogóle uwagi na ten covid od czwartku włączamy progesteron i 5.12 zabieramy śnieżynkę do domu
ja tak jakoś po prostu wolę wiedzieć na czym stoję jak za długo czekam to stres jest nie do zniesieniaoby rosło i zostalo na 9 miesiecy!!super!!
Ale szybko mialas odwagę
wkladają co trzeba i do płacenia, nie ma leżeniaJak wyglada u Ciebie transfer? Leżysz po,czy odrazu wychodzisz?
To ja place na wizycie przed transferem tam ide, robią, i wychodze.wkladają co trzeba i do płacenia, nie ma leżenia
robiłam w dniu transferu i wyszedł 482 pg/mlTo ja place na wizycie przed transferem tam ide, robią, i wychodze.
Chcialam zapytac ich czy teraz moge poleżeć ale jak ma sie udać to sie uda
A robilas estradiol przed transferem? Ile wyszedl jak robilas?
u mnie lezy sie 10min na koźle i potem jeszcze z 30min na lozkuwkladają co trzeba i do płacenia, nie ma leżenia
U mnie dziś 1 dc po punkcji. Już dawno się tak nie cieszyłam z okresu samopoczucie bardzo dobre, w końcu czuję, że zeszła ze mnie cała opuchlizna. Jutro wizyta kontrolna i zobaczymy co dalej. Jestem dobrej myśli.
Jest to na pewno stres i ogromne emocje, ale bez obaw, nie ma jakiegoś strasznego bólu. Oczywiście zależy kto jaki ma próg bólu, aczkolwiek osobiście gorzej wspominam np. Sono hsg jako same badanie oczywiście po punkcji potrzeba kilku dni aby dojść do siebie. Dużo odpoczywaj, dbaj o siebie i pozwól sobie na wszystkie emocje. To trudny czas i pamiętaj, że jesteś bardzo silna skoro doszłaś do tego miejsca. Dasz radęJak się czułaś po punkcji? Mega się stresuje bo słyszałem że po punkcji jest dosyć spory ból najgorsze w tym wszystkim jest czekanie...i taki wewnętrzny niepokuj.
W jakiej klinice jesteś?
Kciukasy, żeby wszystko szło po Twojej myśli5.12 mam usg i podejrzewam ze 11.12 transfer