reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

reklama
Hejka. Jak sytuacja @Devin? Co tam obecnie się dzieje u Ciebie? Jak forma @Lilli2? Ja mam jutro kontrolną wizytę w 13dc, a w międzyczasie COVID 😷 także zobaczymy co tam się okaże 😬
U mnie dziś 1 dc po punkcji. Już dawno się tak nie cieszyłam z okresu :) samopoczucie bardzo dobre, w końcu czuję, że zeszła ze mnie cała opuchlizna. Jutro wizyta kontrolna i zobaczymy co dalej. Jestem dobrej myśli.

@Kejcik super, że śnieżynka będzie niedługo z Wami 🍀 kibicuję mocno🤞🏼🤞🏼

@Bolilol Wasz Bombelek powoli się zadomawia na najbliższe 9 miesięcy💚

reklama
Jak się czułaś po punkcji? Mega się stresuje bo słyszałem że po punkcji jest dosyć spory ból🫣 najgorsze w tym wszystkim jest czekanie...i taki wewnętrzny niepokuj.😔
W jakiej klinice jesteś?
Jest to na pewno stres i ogromne emocje, ale bez obaw, nie ma jakiegoś strasznego bólu. Oczywiście zależy kto jaki ma próg bólu, aczkolwiek osobiście gorzej wspominam np. Sono hsg jako same badanie🙈 oczywiście po punkcji potrzeba kilku dni aby dojść do siebie. Dużo odpoczywaj, dbaj o siebie i pozwól sobie na wszystkie emocje. To trudny czas i pamiętaj, że jesteś bardzo silna skoro doszłaś do tego miejsca. Dasz radę 💚
5.12 mam usg i podejrzewam ze 11.12 transfer ☺️
Kciukasy, żeby wszystko szło po Twojej myśli 🤞🏼🤞🏼

Ostatnia edycja:
Do góry