Nie, to już było ostatnio podejście. Nie decydujemy już się na kolejną procedurę. Za dużo i finansowo mnie to kosztowało. Nie dała bym rady zaczynać od nowa i psychicznie i fizycznie.Nie trać nadziei
brzuch może zaczyna cie bolec bo sie stresujesz, w najgorszym wypadku myślicie o następnej procedurze ?
reklama
Marzycielko, jeszcze 3 godzinki i kończymy pracę i betka. Masz już wyniki?Nie, to już było ostatnio podejście. Nie decydujemy już się na kolejną procedurę. Za dużo i finansowo mnie to kosztowało. Nie dała bym rady zaczynać od nowa i psychicznie i fizycznie.
marzycielko
Fanka BB :)
nie ma jeszcze wyniku, z reguły wynik jest kolo 15 ;pMarzycielko, jeszcze 3 godzinki i kończymy pracę i betka. Masz już wyniki?
marzycielko
a która to była wasza procedura ?Nie, to już było ostatnio podejście. Nie decydujemy już się na kolejną procedurę. Za dużo i finansowo mnie to kosztowało. Nie dała bym rady zaczynać od nowa i psychicznie i fizycznie.
my na pewno podejdziemy do drugiej, tylko finansowo tez jest słabo wiec będziemy mieć przymusowa przerwę...
hachette
Dziewczyny, widzę, ze rozmawiacie tu o pieniądzach, wiec pozwolę się sobie wtrącić po raz kolejny: Bezczelny Lewak (fb) razem z klinikami bocian w całej Polsce organizują dofinansowanie ivf dla par, które nie łapią się na dofinansowania miejskie/wojewódzkie itd. Pokrywają 100% kosztow procedury, pacjenci płacą tylko za badania i leki. Jeszcze się program nie zaczął, więc każdy kto spełnia warunki ma szanse skorzystać
To była pierwsza i ostatnia z której mieliśmy 4 zarodki. I teraz był już ostatni. I już się pogodziłam i nastawiłam psychicznie na wszystko.a która to była wasza procedura ?
my na pewno podejdziemy do drugiej, tylko finansowo tez jest słabo wiec będziemy mieć przymusowa przerwę...
marzycielko
wierze ze ten ostatni zarodek jest spełnieniem waszych marzeń <3To była pierwsza i ostatnia z której mieliśmy 4 zarodki. I teraz był już ostatni. I już się pogodziłam i nastawiłam psychicznie na wszystko.
marzycielko
korzystalam kiedys z kliniki Bocian ale nie bylam zadowolona, wiec nie skorzystam z tego dofinansowania, szkoda ze tylko Bocian ma dofinansowanieDziewczyny, widzę, ze rozmawiacie tu o pieniądzach, wiec pozwolę się sobie wtrącić po raz kolejny: Bezczelny Lewak (fb) razem z klinikami bocian w całej Polsce organizują dofinansowanie ivf dla par, które nie łapią się na dofinansowania miejskie/wojewódzkie itd. Pokrywają 100% kosztow procedury, pacjenci płacą tylko za badania i leki. Jeszcze się program nie zaczął, więc każdy kto spełnia warunki ma szanse skorzystać
Nasz ostatni a wasz jedyny i tego nam z całego życzę aby to były te szczęśliwewierze ze ten ostatni zarodek jest spełnieniem waszych marzeń <3
reklama
marzycielko
juz mam wynik, az mi sie goraco zrobiloNasz ostatni a wasz jedyny i tego nam z całego życzę aby to były te szczęśliwe
Podziel się: