reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

reklama
korzystalam kiedys z kliniki Bocian ale nie bylam zadowolona, wiec nie skorzystam z tego dofinansowania, szkoda ze tylko Bocian ma dofinansowanie :(
Rozumiem, ja jestem po procedurze w bocianie, pierwszy transfer i póki co udany :) każdy ma swoje doświadczenia, ja natomiast ani nie polecam ani nie nie polecam ;) bo nigdzie indziej nie byłam wiec nie mam porównania, tu mi się udało od pierwszego strzału wiec jestem zadowolona.

Tylko bocian ma dofinansowanie, bo bezczelny lewak ma do dyspozycji 250tys i chce pomoc stu parom, tylko bocian zgodził się przeprowadzić procedury za 2500zl od pary.

Rozumiem, ja jestem po procedurze w bocianie, pierwszy transfer i póki co udany :) każdy ma swoje doświadczenia, ja natomiast ani nie polecam ani nie nie polecam ;) bo nigdzie indziej nie byłam wiec nie mam porównania, tu mi się udało od pierwszego strzału wiec jestem zadowolona.

Tylko bocian ma dofinansowanie, bo bezczelny lewak ma do dyspozycji 250tys i chce pomoc stu parom, tylko bocian zgodził się przeprowadzić procedury za 2500zl od pary.
a możesz powiedzieć w jakim mieście korzystałaś z Bociana? My Poznań

reklama
Niestety ale moje marzenie pozostaje dalej tylko marzeniem 😭
Bardzo, bardzo mi przykro. Płaczę razem z tobą 🥺😢. Wiem, że żadne pocieszania nic dzisiaj nie dadzą, ale ja wierzę, że jeszcze się uda i jak minie rozpacz, to spróbujecie raz jeszcze. Moze za jakiś czas. Bardzo mocno cię przytulam ♥️

Do góry