o matko czekam z niecierpliwością na wieści!!!
Czekamy, aż rozpoczniesz dobra passę na tym forumMarzycielko, no i gdzie te dobre wieści
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o matko czekam z niecierpliwością na wieści!!!
Czekamy, aż rozpoczniesz dobra passę na tym forumMarzycielko, no i gdzie te dobre wieści
Rozumiem, ja jestem po procedurze w bocianie, pierwszy transfer i póki co udany każdy ma swoje doświadczenia, ja natomiast ani nie polecam ani nie nie polecam bo nigdzie indziej nie byłam wiec nie mam porównania, tu mi się udało od pierwszego strzału wiec jestem zadowolona.korzystalam kiedys z kliniki Bocian ale nie bylam zadowolona, wiec nie skorzystam z tego dofinansowania, szkoda ze tylko Bocian ma dofinansowanie
a możesz powiedzieć w jakim mieście korzystałaś z Bociana? My PoznańRozumiem, ja jestem po procedurze w bocianie, pierwszy transfer i póki co udany każdy ma swoje doświadczenia, ja natomiast ani nie polecam ani nie nie polecam bo nigdzie indziej nie byłam wiec nie mam porównania, tu mi się udało od pierwszego strzału wiec jestem zadowolona.
Tylko bocian ma dofinansowanie, bo bezczelny lewak ma do dyspozycji 250tys i chce pomoc stu parom, tylko bocian zgodził się przeprowadzić procedury za 2500zl od pary.
Łódźa możesz powiedzieć w jakim mieście korzystałaś z Bociana? My Poznań
Strasznie mi przykroNiestety ale moje marzenie pozostaje dalej tylko marzeniem
O nieee... Tak mi przykro Jaki wynik?Niestety ale moje marzenie pozostaje dalej tylko marzeniem
o nieeeeNiestety ale moje marzenie pozostaje dalej tylko marzeniem
Ja też już powoli tracę nadzieję, dlaczego to wszystko takie niesprawiedliwe?O nieee... Tak mi przykro Jaki wynik?
Poniżej 1.2O nieee... Tak mi przykro Jaki wynik?
Bardzo, bardzo mi przykro. Płaczę razem z tobą . Wiem, że żadne pocieszania nic dzisiaj nie dadzą, ale ja wierzę, że jeszcze się uda i jak minie rozpacz, to spróbujecie raz jeszcze. Moze za jakiś czas. Bardzo mocno cię przytulamNiestety ale moje marzenie pozostaje dalej tylko marzeniem