reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pieluszkowanie, jakie pampersy itp

reklama
to mi wyglada na babylino , mialam niedawno ale widze ze w Polsce tej firmy nie ma... wiec musi sie inaczej nazywac :baffled:

Mada80-jesli jestes pewna to bardzo Ci dziekuje kochana:tak:podskoczymy i obejrzymy te z Rossmana
Majandra-dostalm jedna ta pieluszke i lezy-nie uzylam jej.Ale dotykajac i patrzac na nia widze ze jest swietna-ma scigacz z tyłu i w nóżkach,jest miekka,zapinana na rzepy,szeroka tasma przednia i tylna,a jesli jest tansza od Pampersa to tym lepiej:tak:WIele dobrego słyszałam o pieluszkach Tesco Unisex-musimy wypróbowac.Nie boje sie nowosci-najwyzej nie podpasuja;-)

Kira, to może najpierw ją wypróbuj, bo wygląd to nie wszystko:-D;-)

Ja mogę z czystym sumieniem polecić DADA PREMIUM. Ale wiadomo, każdej mamie inne pieluszki pasują. Co kobieta, to opinia.:-)

reklama
ja tez od urodzenia uzywalam dada ale teraz zaczely mi smierdziec i przerzucilam sie na pampersa

zdjcie041jn1.jpg

Do góry